Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και τις ικανότητες όλου του προσωπικού της, η Domus στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, επιδιώκοντας παράλληλα τη βελτίωση της εσωτερικής ποιότητας αλλά και της ποιότητας των τελικών προϊόντων.

Το σύστημα D-FENDER είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του οράματός της Domus για προϊόντα με σύγχρονη αισθητική, αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα. Μετά από πολλαπλές σειρές εργαστηριακών δοκιμών αντοχής επιλέχθηκαν τα πλέον κατάλληλα υλικά για όλα τα εξαρτήματα και με απόλυτη σιγουριά μπορούν να εγγυηθούν για 10 χρόνια την σωστή λειτουργία της σειράς D-FENDER.

Το νέο σύστημα D-FENDER καρέ 2 & 4 κλειδωμάτων για συρόμενες πόρτες και παράθυρα έχει σχεδιαστεί για κάθε σειρά προφίλ συρόμενων αλουμινίου και προσφέρεται έτοιμο προς τοποθέτηση.

Το καρέ D-FENDER είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εύκολη, γρήγορη, ποιοτική, αλλά και ταυτόχρονα στιβαρή τοποθέτηση στα προφίλ αλουμινίου με χρήση μόνο των κατάλληλων εξαρτημάτων για κάθε προφίλ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Με την ειδική κα- λίμπρα εύκολης τοποθέτησης για ακριβή κατεργασία των προφίλ και άψογης ρύθμισης για τα κλειδώματα, ο αλουμινοκατασκευαστής γλιτώνει από επιπλέον χρο- νοβόρες εργασίες. Διαθέτει διπλή συγκράτηση πάνω στα προφίλ με συνδυασμό πεταλούδας και βίδας και τοποθετείται οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κατσαβίδι με τετράγωνη μύτη. Τα ειδικά ελατήρια για προστασία από τις κρούσεις και τα ενσωματωμένα αμορτισέρ βοηθούν στην περαιτέρω προστασία του κουφώματος αλλά και στις επιπλέον ρυθμίσεις του συστήματος. Το σύστημα διαθέτει απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Οι μεταλλικοί αποστάτες για το πόμολο καρέ κάνουν ακόμα πιο στιβαρή την τοποθέτηση. Έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα λόγω της μη κατεργασίας του προφίλ από την έξω πλευρά. Υπάρχει πληθώρα επιλογών λαβών από τον ιδιώτη.