Η Γλωσσού κυκλοφόρησε από τη Domus το 1984 και γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό. Την προτίμησε ο κατασκευαστής γιατί ήταν η πρώτη κλειδαριά που ‘’έβγαλε πραγματικά μεγάλη γλώσσα’’ 17 χιλιοστών με μία μόνο περιστροφή του κλειδιού. Την εκτίμησε ο καταναλωτής γιατί του έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Σταδιακά, η γλωσσού καταξιώθηκε από κατασκευαστές και καταναλωτές σαν ένα προϊόν με τέλεια λειτουργία και απαράμιλλη αντοχή στο χρόνο.

Οι προσπάθειες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της Domus για περαιτέρω εξέλιξη της κλειδαριάς προς διευκόλυνση του κατασκευαστή, οδήγησαν το 2004 στη νέα Γλωσσού με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα. Με τη ρύθμιση στην άνω γλώσσα καλύπτεται το κενό μεταξύ φύλλου – κάσας και γίνεται εύκολα η μετατροπή σε αριστερή – δεξιά με τοποθετημένη την κλειδαριά. Σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο αντίκρυσμα της Domus για την εφαρμογή το φύλλου στην κάσα χωρίς μπόσικα, η Γλωσσού καλύπτει ακόμα περισσότερο τον κατασκευαστή.

Στην οικογένεια Γλωσσού ανήκει από το 2004 και η ΙΝΟΧ Γλωσσού, που προτείνεται από τη Domus με INOX αντίκρυσμα για περιοχές με υψηλή υγρασία ή περιβαλλοντικούς ρύπους. Επιπλέον, για ασφάλεια βαρέως τύπου προτείνεται η Μαχαιρωτή Γλωσσού (απλή & inox) με ρυθμιζόμενη άνω γλώσσα και κάτω γλώσσα που βγαίνει 25 χιλιοστά.

Υπάρχουν πλέον διαφορετικές κλειδαριές Γλωσσού για όλες τις ανάγκες. Όμως όλες εγγυώνται ασύγκριτη λειτουργία, άφταστη αντοχή και ασφάλεια. Αν μάλιστα συνδυαστούν με τη γκάμα των πομόλων της Domus και τη Ροζέτα Ασφαλείας για αντιδιαρρηκτική προστασία του κυλίνδρου, επιτυγχάνεται υψηλή αισθητική και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανοιγόμενη πόρτα.

Η πλήρης γκάμα των προιόντων Domus για Ανοιγόμενες Πόρτες Αλουμινίου-Σιδήρου (κλειδαριές – πόμολα – κύλινδροι – ροζέτα ασφαλείας), είναι διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της Domus σε όλη την Ελλάδα.