Το αρχιτεκτονικό τοπίο της Φιλιππούπολης λάμπει περισσότερο με την πρόσφατη διάκριση που απέσπασε ο νέος εκθεσιακός χώρος της ΕΤΕΜ. Τα κορυφαία Dibla Design Awards, γνωστά για την απαιτητική αξιολόγηση της καινοτομίας στον εσωτερικό σχεδιασμό, ανέδειξαν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του σύγχρονου εμπορικού χώρου.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της ΕΤΕΜ στην πόλη της Φιλιππούπολης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Δημόσιος Εσωτερικός Χώρος, Κατάστημα και Χώρος Έκθεσης”, έπειτα από αξιολόγηση από μια διεθνή επιτροπή αναγνωρισμένων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών. Η επιτροπή επεσήμανε τη σύγχρονη αισθητική του χώρου, δίνοντας έμφαση στον εσωτερικό σχεδιασμό του, ο οποίος διακρίθηκε για την επιτυχημένη σύνθεση των κορυφαίων συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας, σε συνδυασμό με μια παλέτα φυσικών υλικών, σε μια πλήρως λειτουργική διάταξη.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον αρχιτέκτονα Julian Piperov από το Piperov Studio, που ανέλαβε να σχεδιάσει το εσωτερικό και των δύο νέων εκθεσιακών χώρων της ΕΤΕΜ στη Σόφια και στη Φιλιππούπολη. Η κριτική επιτροπή επεσήμανε τον εμπορικό χώρο της εταιρείας στη Σόφια και τον επέλεξε ως έναν από τους φιναλίστ στην ίδια κατηγορία.

 

ETEM DIBLA AWARDS, Dibla Design Awards: Μεγάλη διάκριση για τον νέο εκθεσιακό χώρο της ΕΤΕΜ στη Φιλιππούπολη, ktisma & aluminio

 

Ο διαγωνισμός σχεδιασμού εσωτερικών χώρων Dibla Design Awards πραγματοποιείται για όγδοη συνεχή χρονιά. Τα βραβεία καθιερώνονται ως η πιο διάσημη αναγνώριση στη Βουλγαρία για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των ειδικών του σχεδιασμού.

Οι βραβευμένοι εκθεσιακοί χώροι της ΕΤΕΜ στη Φιλιππούπολη και τη Σόφια εδραιώνονται ως σύγχρονοι χώροι σχεδιασμένοι για να γίνουν ο απόλυτος προορισμός για όλους τους επαγγελματίες από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. Η ιδέα της εταιρείας είναι οι εκθεσιακοί της χώροι να προσθέτουν αξία και να γίνονται τόπος συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών, εργαστηρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων για ειδικούς του κλάδου.