Η ChroMetal στοχεύοντας στην καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα στον τομέα κατασκευής δημιούργησε την PRIVAL. Το νέο εταιρικό προφίλ της Prival καθοδηγούμενο από πρότυπα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τεχνολογίας διαθέτει μία ευρεία συλλογή κατασκευών άριστης εφαρμογής με υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αισθητικής για όλες τις απαιτήσεις.

Η διαχρονικότητα και εμπειρία του βαφείου CHROMETAL στις ηλεκτροστατικές βαφές, δίνει το προβάδισμα στη νεοσύστατη PRIVAL, για ταχύτατη και εγγυημένα ποιοτική παράδοση των κατασκευών.

Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις
Η PRIVAL βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Οι πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απαιτήσεων, παρέχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Νέα προϊόντα υψηλής αισθητικής και απόδοσης
Συστήματα Σίτας
Το τμήμα Insect Screens στα πρότυπα μεγάλων οίκων κατασκευής της Ευρώπης, με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, διαθέτει αντικουνουπικά συστήματα όλων των απαιτήσεων. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, σε όλα τα χρώματα, με την εγγύηση της εμπειρίας CHROMETAL.
Πιέτες με Minimal σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα υλικών κατασκευής. Η πιέτα COZY, ενισχύθηκε με κορδόνι από πολυμερές υγρών κρυστάλλων εξαιρετικής αντοχής σε τριβή και κόπωση, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

H FLEXI αποτελεί την αναβάθμιση της Plisse. Είναι μία στιβαρή σήτα οριζόντιας κίνησης µε πτυχωτό πανί ιδανική για πόρτες. Ο ειδικός σχεδιασμός της ερπύστριας στο κάτω μέρος εξασφαλίζει σταθερή ροή αποτρέποντας τον εκτροχιασμό της.

Η VISTA είναι μία πρωτοποριακή σήτα οριζόντιας κίνησης και η ναυαρχίδα των σίτων με ερπύστρια. Ιδανική για πόρτες. Ο συνδυασμός ίσιου πανιού και ερπύστριας προσφέρει μέγιστη ορατότητα, φως και εξαερισμό, ενώ παράλληλα επιτρέπει ελεγχόμενο άνοιγμα. Το αντιανεμικό σύστημα της, συγκρατεί το πανί εμποδίζοντας την έξοδο του από τις ερπύστριες.

Rolling Shutters
Το τμήμα Rolling Shutters στηριγμένο σε αρχιτεκτονικά ενεργειακά συστήματα νέας γενιάς προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα κατασκευών, που χαρακτηρίζονται από αψεγάδιαστη λειτουργικότητα, με δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων και σημαντική αντιδιαρρηκτική προστασία αποδίδοντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά αισθητικό αποτέλεσμα.