Η Belco Systems διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τμ. στην Αγχίαλο (Θεσσαλονίκης). Πρόκειται για μία καινοτόμο εταιρεία που παράγει αντικωνωπικά συστήματα με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008, για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της επιχείρησης από τον σχεδιασμό νέων προϊόντων ως και την παράδοσή τους στον τελικό καταναλωτή.

 

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΣΗΤΑ CLASSIC

Η ανοιγόμενη σήτα Classic είναι η ιδανική λύση για πόρτες κουζίνας ή εισόδου με συχνή διέλευση. Λειτουργεί χειροκίνητα με μεντεσέδες και έχει μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς, ενώ το κλείσιμό της γίνεται με μαγνήτη. Γρήγορη στην κατασκευή της με ίσιες κοπές (90ο), με εξωτερικές γωνίες σύνδεσης και εμφανή λάστιχα στερέωσης του πανιού.

Κατασκευάζεται με γκρι πανί Fiberglass ενώ εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούνκαι άλλοι τύποι πανιών όπως Μαύρο Fiberglass, Pet Screen, σήτα Αλουμιίου, Better View, AntiPollen.

Με την πρόσθηκη ειδικού προφίλ ταμπλά 11cm, το ύψος της κάτω φάσας μπορεί να αυξηθεί από 5cm, σε 16, 27, 38cm ή και περισσότερο για πρόσθετη προστασία του πανιού. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα ειδικών κατασκευών όπως: τοξωτές σήτες και παράγωνες σήτες.

Προσθήκη Νέου Αθόρυβου Μηχανισμού Επαναφοράς

  • Αθόρυβο ατόματο κλείσιμο της σήτας
  • Εύκολη τοποθέτηση ακόμα και σε ήδη τοποθετημένες σήτες
  • Εύκολη ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς της σήτας
  • Εύκολη ασφάλιση με το πάτημα ενός κουμπιού όταν θέλουομε να αφήσουμε την σήτα ανοιχτή
  • Εύκολη απασφάλιση ανοίγοντας ελάχιστα την πόρτα
  • Γαλβανισμένος άξονας για μεγαλύτερη αντοχή στην αρμύρα και την υγρασία των παραθαλάσσιων σπιτιών
  • Διαθέσιμα χρώματα: λευκό και μαύρο

 

ΚΑΘΕΤΗ 40

 

Η σήτα ΚΑΘΕΤΗ 40 είναι ιδανική για όλα τα παράθυρα ενώ συχνά τοποθετείται ακόμα και σε μπαλκονόπορτες λόγο του χαμηλού κόστους της και της ελάχιστης συντήρησης που απαιτεί. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κουφωμάτων ενώ με την προσθήκη του ειδικού προφίλ “φτερό” μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και όταν ο γάντζος του παντζουριού δεν αφήνει αρκετό χώρο. Κατασκευάζεται με Siff Fiberglass πανί που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Το πανί τυλίγεται γύρω από άξονα περιστροφής με την βοήθεια ελατηρίου 4,0cm. Το ελατήριο που χρησιμοποιείται για την επαναφορά της είναι γαλβανισμένο εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Για επιπρόσθετη ασφάλεια υπάρχει δυνατότητα προσθήκης φρένου επιβράδυνσης. Πολύ εύκολη στην χρήση, κουμπώνει στο κάτω μέρος με ρυθμιζόμενα στόπερ ώστε η σήτα να εφαρμόζει σωστά ακόμα και σε παράγωνα κουφώματα, ενώ δεν έχει κάτων οδηγό. Για επιπλέον αντοχή στο δυνατό αέρα μπορεί να τοποθετηθεί αντιανεμικό βουρτσάκι “Mesh Lock” στους οδηγούς, για περισσότερη σταθερότητα.

 

ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ ΖΕΤΑ 28 

 

Η μονόφυλλη ΖΕΤΑ 28 είναι η ιδανική λύση για όλων των ειδών τα κουφώματα και ειδικά για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων όπου ο χώρος τοποθέτησης είναι περιορισμένος. Εύκολη στην χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη. Σταματάει ενδιάμεσα σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε και κουμπώνει στο αντίκρυσμα με κρυφό γάντζο ή μαγνήτη.

Διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί και κορδόνια άριστης ποιότητας, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στην συχνή καθημερινή χρήση. Ο μόλις 8 χιλιοστών κάτω οδηγός επτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, παιδιά και ηλικιωμένους.

Η σφράγιση της σήτας με βουρτσάκι στον πάνω οδηγό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία από τα έντομα. Πλαστικά από ακετάλη για ελαχιστοποιήση των τριβών και υδρορροές για τα νερά της βροχής. Αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οβάλ τρύπες στα κλιπς για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης μόλις 28 χιλιοστά.