Η Architectural Aluminium Academy, σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών «Ο Ήφαιστος» και με την υποστήριξη της ALUMIL, πραγματοποίησε στις 15 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Σερρών ένα ακόμα εξειδικευμένο σεμινάριο, αυτή τη φορά πάνω στην τοποθέτηση κουφωμάτων βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων εγκατάστασης.

Το σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Παύλο Παύλου, Senior Technical Trainer της Ακαδημίας, παρακολούθησαν περισσότεροι από 40 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου, που είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην ορθή εγκατάσταση κουφωμάτων, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης και έναν χρήσιμο Τεχνικό Οδηγό Εγκατάστασης Κουφωμάτων με όλα τα θέματα που καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

, AAA: Σεμινάριο εγκατάστασης κουφωμάτων στις Σέρρες Σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών «Ο Ήφαιστος» και με την υποστήριξη της ALUMIL, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσαν οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σερρών (ΕΒΕΣ) και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ), κύριοι Αθανάσιος Μαλλιαράς και Σωτήριος Κοτσαμπάς, ενώ στο σεμινάριο συμμετείχε και η κ. Βασιλική Τζίκα, Director της Architectural Aluminium Academy. Πολύτιμη ήταν, επίσης, η συμβολή των κυρίων Δημήτριου Κωνσταντινίδη και Νικόλαου Τσιαούση, Προέδρου και Γραμματέα του Σωματείου «Ο Ήφαιστος» στην άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η Architectural Aluminium Academy επενδύει συστηματικά σε δράσεις που αποσκοπούν στη συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξη των κατασκευαστών γύρω από τις νέες τάσεις, εξελίξεις και προκλήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Ακαδημία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΩ.

, AAA: Σεμινάριο εγκατάστασης κουφωμάτων στις Σέρρες Σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών «Ο Ήφαιστος» και με την υποστήριξη της ALUMIL, Κτίσμα & Αλουμίνιο