Η Εταιρεία Κυκλικών & Τοξωτών Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC ARCH WINDOWS ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Ξανθόπουλο το 1991, με έδρα τον Ίμερο Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης και βασικό αντικείμενο την κατασκευή πορτών και παραθύρων αλουμινίου.

Το 1996 η αγάπη μας για την κατασκευή με λεπτομέρεια και το μεράκι μας για κάτι καινούριο στον χώρο της δόμησης, μας οδήγησε σε δημιουργίες πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες. Έτσι ασχοληθήκαμε με την κατασκευή τοξωτών & κυκλικών κουφωμάτων αλουμινίου, αίθριων και υαλοπετασμάτων, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και εξάπλωσε τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα.

Η άριστη συνεργασία μας με τους πελάτες μας, η τέλεια και γρήγορη κατασκευή, η άμεση εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είχαν σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη καταξίωσή μας στον χώρο. Σε αυτό συνέβαλε η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού μας, που μας έδωσε τη δυνατότητα κατασκευής κουρμπαριστών κουφωμάτων, όπως τα Συστήματα Αλουμινίου Ενεργειακής Αναβάθμισης, με θερμομονωτικά προφίλ μεγάλης διατομής με φαρδύ πολυαμίδιο και μεγάλη απόδοση θερμομόνωσης.

Η κατασκευή αίθριων, υαλοπετασμάτων και παραθύρων έδωσε τη δυνατότητα επιλογής σχεδίων στους ίδιους τους πελάτες μας.

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio

Το 2004 η Εταιρεία ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μετά από μια ανοδική πορεία και εμπειρία στις ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, επενδύει  και στην κατασκευή κουρμπαριστών κουφωμάτων PVC,  ένα υλικό άριστης κατασκευής και θερμομόνωσης, με τον εξοπλισμό νέων μηχανημάτων.

Το 2008 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο έκτασης 15 στρεμμάτων, στο 6ο χλμ. Κομοτηνής-Παραδημής. Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 1190τ.μ., από τα οποία τα 220τ.μ. είναι Γραφεία και Έκθεση, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη δική σας καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Το 2013 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Γεώργιος Ξανθόπουλος, έχοντας ήδη τη δεύτερη γενιά στο πλευρό του, παραδίδει τα ηνία της εταιρείας στον γιο του Χρήστο, ο οποίος
συνέχισε με μεράκι και αγάπη την ανοδική πορεία  που χάραξε ο πατέρας του, βγαίνοντας το 2016 με τα κουφώματα αλουμινίου & PVC στην αγορά του εξωτερικού, με νέο όραμα και νέο όνομα  ARCH WINDOWS.

Οι απαιτήσεις της αγοράς όπως και το μεράκι για νέα προϊόντα δεν σταματάει, το 2020 η εταιρεία Arch Windows Χρήστος Ξανθόπουλος επενδύει στον τομέα της επικάλυψης χρώματος με την τεχνολογία Foil.

Ένας ξεχωριστός χώρος µε τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, τηρώντας τις κατάλληλες συνθήκες σταθερής θερμοκρασίες χώρου πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά στάνταρ που απαιτεί η εφαρμογή του σε προφιλ PVC και Αλουμινίου
με επιφάνεια κάλυψης 305mm.

Θέλοντας να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στις ειδικές συνθήκες της χώρας μας αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας Renolit Exofol FX και Exofol PX με παρακαταθήκη 12 χρωμάτων αλλά και με δυνατότητα επιλογής επιπλέον χρωμάτων. Η εταιρεία μας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα εφρμογής συγκόλλησης Foil πιστοποιημένο σε Αλουμίνιο και PVC.

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio

Η επικάλυψη Foil εφαρμόζετε σε ALU & PVC προφίλ για εξωτερικούς χώρους όπως παντζούρια, ρολά, σίτες, σκιάδια και περιφράξεις αλλά χρησιμοποιείτε και για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης δίνοντας την εντύπωση του ξύλου στο χώρο, χωρίς να απαιτεί συντήρηση.

Με γνώµονα την αγάπη και το µεράκι για τη λεπτοµέρεια και την άψογη κατασκευή εξειδικευµένων προϊόντων, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, δηµιουργούµε περίπλοκες και ειδικευµένες κατασκευές, κάθε τύπου, µοντέρνου και κλασικού, µε σεβασµό στο περιβάλλον και την αισθητική του χώρου.

Επενδύουµε στον άνθρωπο και την ποιότητα, σεβόµενοι όσα κληρονομήσαµε από τις προηγούµενες γενιές και αφήνοντας το δικό µας αποτύπωµα στον χώρο των ειδικών κατασκευών Αλουµινίου & PVC.

Η Εταιρεία ARCH WINDOWS, για την κατασκευή των κυκλικών, τοξωτών , ειδικών κατασκευών Aλουµινίου & PVC και επικάλυψης FOIL συνεργάζεται µε κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της δόµησης.

Απευθυνόµαστε σε Κατασκευαστές Κουφωµάτων Αλουµινίου και PVC, Εµπόρους Κουφωµάτων, Αρχιτέκτονες & Πολιτικούς Μηχανικούς.

Renolit Exofol FX

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio
Είναι ένα πολυεπίπεδο φιλμ με πάχος 170-180μm. Το βασικό στρώμα περιέχει Solar Shield Technology (SST), για περαιτέρω μείωση της συσσώρευσης θερμότητας στη μεμβράνη και τα προφίλ. Η κατασκευή 3 στρωμάτων του φιλμ εξασφαλίζει χρώματα τα οποία διατηρούν τη λάμψη τους σε όλη τη διάρκεια ζωής τους, ακόμη και όταν εκτίθεται σε έντονη υπεριώδη ακτινοβολία.

Καινοτομία
Το Renolit Exofol FX είναι το φιλμ υψηλής απόδοσης για την παγκόσμια αγορά που θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την ανθεκτικότητα των χρωμάτων και την προστασία. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για σκληρά κλίματα, όπως Κύπρος, Αφρική κτλ.
Το Renolit Exofol FX είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό το υλικό υψηλής απόδοσης διατηρεί τη λάμψη του για πολλά χρόνια.
Επιπλέον, η καινοτόμα σύνθεση του το καθιστά πλήρως αδιάβροχο και επομένως εύκολο να καθαριστεί.
Ακόμα και τα γκράφιτι μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με ειδικό καθαριστικό.

Renolit Exofol PX

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio
Το Renolit Exofol PX είναι μια νέα και μοναδική εξωτερική ταινία που διαρκεί περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Το φιλμ διαθέτει βελτιωμένα συστατικά που έχουν ως αποτέλεσμα ένα φιλμ που διαρκεί περισσότερο και μπορεί να αντέξει σε θερμότερα κλίματα όπως η Νότια Ευρώπη ή παρόμοιες περιοχές.

Το Renolit Exofol PX χρησιμοποιεί ανώτερες χρωστικές ουσίες τόσο στο βασικό φιλμ όσο και στα μελάνια εκτύπωσης που ενσωματώνουν επίσης το SST (Solar Shield Technology). Αυτές οι χρωστικές έχουν καλύτερη σταθερότητα χρώματος για να μειώσουν το ξεθώριασμα με την πάροδο του χρόνου. Σε συνδυασμό με SST που μειώνει τη συσσώρευση θερμότητας στα προφίλ βελτιώνει περαιτέρω την ανθεκτικότητα του καιρού στην ταινία.

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio

, ARCH WINDOWS: Όταν η ιδέα γίνεται πράξη!, ktisma & aluminio