Κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Η εταιρεία ALUXAL KARACHALIOS δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής από το 1999 εγκαθιστώντας το πρώτο οριζόντιο βαφείο στη Δυτική Ελλάδα. Ο διατεθειμένος εξοπλισμός περιλάμβανε 2 οριζόντιες καμπίνες με 3+3 αυτόματα πιστόλια και ένα φούρνο τύπου ΒΟΧ.

, ALUXAL: Εξειδικευμένα κουφώματα αλουμινίου & pvc, ktisma & aluminio

Η συνεχής αναπτυσσόμενή της πορεία, οδηγεί την ALUXAL στην επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεών της αλλά και του τεχνολογικού εξοπλισμού της τοποθετώντας έτσι μια νέα μονάδα βαφής απομίμησης ξύλου, το 2005. Η έλευση τρίτης καμπίνας βαφής το Σεπτέμβριο του 2008 καθιστά την εταιρεία μια από τις πλέον ευέλικτες στο χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής, αφού δύναται να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες χρωματικές απαιτήσεις των πελατών.

Τον Οκτώβριο του 2013, λόγω της εξέλιξης του κλάδου σε νέα θερμομονωτικά συστήματα, η διοίκηση πήρε την απόφαση δημιουργίας κάθετης μονάδας έτοιμου πιστοποιημένου κουφώματος αλουμινίου αλλά και συνθετικού (P.V.C.)

, ALUXAL: Εξειδικευμένα κουφώματα αλουμινίου & pvc, ktisma & aluminio

Η εταιρεία έχοντας ως στόχο την ποιότητα του τελικού προϊόντος, επενδύει πρωτίστως στην διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της για την απόκτηση τεχνογνωσίας. Στοχεύει στην εγκατάσταση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να ελαττώσει το χρόνο παραγωγής και να μειώσει το κόστος

Αυτοί είναι ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μεγάλη πλειοψηφία πελατών έχει ως πρώτη επιλογή, όχι μόνο τις βαφές επιφανειακής προστασίας του αλουμινίου ALUXAL αλλά και το πιο αξιόπιστο πιστοποιημένο κούφωμα.

Λόγω της πολύχρονης παρουσίας της στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου, τα στελέχη της εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, τους οποίους εξυπηρετούν με τον δέοντα επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή. Στόχος είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης που αποβλέπει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με οφέλη για όλους.

, ALUXAL: Εξειδικευμένα κουφώματα αλουμινίου & pvc, ktisma & aluminio

Η ALUXAL διαθέτει μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής έτοιμου κουφώματος. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα διπλό πριόνι βελτιστοποιημένης κοπής και ένα μονό, έναν αυτόματο πάγκο τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού ασφαλείας, δύο γωνιάστρες καθώς και πολλά άλλα βοηθητικά μηχανήματα απαραίτητα για την κατασκευή. Η ποιότητα των κουφωμάτων της ALUXAL φαίνεται στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας τους καλύτερους μηχανισμούς και εξαρτήματα της διεθνούς και εγχώριας αγοράς, τα κουφώματα εμφανίζουν στιβαρότητα και κυρίως ασφάλεια.

Στον πελάτη δίνεται η επιλογή προφίλ σε οβάλ ή ίσια γραμμή και διατίθενται όλοι οι τύποι ανοίγματος και ενεργειακής υάλωσης.
Η ALUXAL συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την διασφάλιση της άριστης ποιότητας και επίδοσης των κουφωμάτων σε επίπεδο θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

, ALUXAL: Εξειδικευμένα κουφώματα αλουμινίου & pvc, ktisma & aluminio

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
•Κατασκευή και διάθεση πιστοποιημένων – εξειδικευμένων κουφωμάτων αλουμινίου & p.v.c.
•3 καμπίνες ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου με χρήση υπερανθεκτικών χρωμάτων και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών QUALICOAT, των προϊόντων που προορίζονται για αρχιτεκτονική χρήση.
•Μονάδα βαφής απομίμησης ξύλου
•Δοκιμή αντοχής κουφωμάτων σε ανεμοπίεση, αεροπερατότητα & υδατοστεγανότητα σε θάλαμο προσομοίωσης.
•Εφαρμογή διεθνώς αναγνωρισμένων προδιαγραφών αξιολόγησης για συστήματα διαχείρισης ποιότητας, υγείας, ασφάλειας & περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 9001:2015, ISO14001:2015, ISO 45001)
•Παραγωγή σωλήνα άξονα τέντας με κανάλι, καλύπτοντας τις ανάγκες πελατών σε Ελλάδα κι εξωτερικό.