Με το έναυσμα της νέας χρονιάς, η διοίκηση, στελέχη και συνεργάτες της ALUSEAL έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2023 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE την Κυριακή 18/01/2023. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 60 άτομα της εταιρείας που αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Με διάχυτη την ενωτική διάθεση, ο Διευθυντής της ALUSEAL κ. Ευκλείδης Γρηγοριάδης, απηύθυνε μήνυμα ενότητας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας.

Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης της ALUSEAL, κ. Ευάγγελος Θεοδώρου, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση ενώ ανέλυσε τους βασικούς άξονες λειτουργίας της εταιρείας καθώς και τις αξίες στις οποίες στηρίζεται η φιλοσοφία της ALUSEAL.

, ALUSEAL: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ktisma & aluminio

Η Οικονομική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της ALUSEAL, κ. Ειρήνη Γρηγοριάδου, μέσω ενός ιδιαίτερα θερμού μηνύματος, εξήρε τη συμμετοχή των εργαζομένων στη δύναμη της ALUSEAL παρουσιάζοντας τον κάθε εργαζόμενο χωριστά.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από εκλεκτά εδέσματα, δώρα και κληρώσεις για το προσωπικό μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ενωτικό περιβάλλον. Εκ μέρους της ALUSEAL αποστέλλονται ευχές για το νέο έτος και η δέσμευση για μια δυναμική παρουσία.

, ALUSEAL: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ktisma & aluminio