Μπορεί άραγε ένα βιβλίο να προκαλέσει συναισθήματα;
Το ALUMINCO ΤΟΚ με τα καθαρά περιγράμματα και την μοντέρνα τυπογραφία του, την ανάδειξη σχεδιαστικών λεπτομερειών σε ένα νέο επίπεδο αρχιτεκτονικής δημιουργικότητας, και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του μπορεί να σας προκαλέσει ένα σπουδαίο συναίσθημα: ενθουσιασμό!

Το ALUMINCO TOK αποτελεί μία εξελιγμένη έντυπη έκδοση που αδιαμφησβήτητα ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη έκδοση στον χώρο του αλουμινίου και των εκδόσεων!

Αφορά στις προϊοντικές σειρές της ALUMINCO και έχει ως στόχο να γίνει πηγή έμπνευσης αλλά και εργαλείο δουλειάς για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών, έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την φαντασία και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα.

Στοχεύοντας σε αυτές τις κοινότητες η ALUMINCO προσφέρει αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, την ενεργειακή απόδοση και την εργονομία, ενσωματώνοντας την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τα σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης.

Ένα βιβλίο που παίρνοντάς το στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως πρόκειται για μία μονογραφία που υπογράφει τα καλύτερα συστήματα της ALUMINCO.