Καλώς ήρθατε στο μέλλον!
Η τέχνη του ελαχίστου με τα καθαρά περιγράμματα στις σωστές αναλογίες αποτυπώνουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ALUMINCO, άρρηκτα συνδέδεμένη με τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.
Η άφιξη της ανώτερης έκδοσης SL2700 προαναγγέλλει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής, υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα αισθητικής, λειτουργικότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.
Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση με τα στενά προφίλ και τους κρυφούς οδηγούς, τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, η δυνατότητα μεγάλου μεγέθους
κατασκευών και η πληθώρα εκδόσεων και τυπολογιών, υπογραμμίζουν την κατασκευαστική ανωτερότητα του συστήματος SL2700 και το κατατάσσουν στα κορυφαία νέας γενιάς ανασυρόμενα συστήματα της αγοράς.
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ό,τι καλύτερο έχει σχεδιαστεί σε ανασυρόμενο σύστημα από τη σύλληψή του.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ MAXIMUM!
Η σειρά SL2700 δίνει έμφαση στο minimal σχεδιασμό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και υλικά που προσδίδουν ένα στυλ πολυτέλειας και υπεροχής, μετατρέποντας ένα χώρο σε σκηνή θεάτρου.
Η μινιμαλιστική αισθητική απεικονίζεται στο στενό γάντζο επαλλήλου που επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα και ροή φωτός, ενώ το χαμηλό κατώφλι προσφέρει επιπλέον άνεση και ευκολότερη πρόσβαση.
Εφαρμόζοντας τον πιο ακριβή έλεγχο απόδοσης για αέρα, νερό, άνεμο, και ηχομόνωση, το SL2700 είναι ικανό να ικανοποιήσει τις πιο ακραίες απαιτήσεις απόδοσης καθιστώντας το κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο.

→ Προφίλ πλάτους 43 mm στο σημείο της επαλληλίας και Χαμηλός flat οδηγός 25 mm τονίζουν την μοντέρνα αισθητική ταυτότητα προσφέροντας κομψές κατασκευές.
→ «Viewless» οδηγός, κρυμμένος εντελώς στο πάτωμα και καλυμμένος με το φινίρισμα του δαπέδου διευκολύνει την πρόσβαση και μετατρέπει το πέρασμα σε σκηνή θεάτρου.
→ Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uf από 1.7 W/m2K
→ Με βάθος φύλλου 70 mm, παρέχεται εξαιρετικό επίπεδο ηχομόνωσης και άρα μια ήσυχη εσωτερική εμπειρία.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές, το SL2700 από την ALUMINCO προσφέρει ανοίγματα μεγάλου μεγέθους που συμπεριφέρονται σχεδόν αθόρυβα και αποδοτικά, με αυξημένη στατικότητα και υψηλή λειτουργικότητα – όλα αυτά επειδή είναι ένα από τα πιο προηγμένα ανασυρόμενα της κατηγορίας του.

→ Φύλλα έως 3m x 3m.
→ Minimal πλαίσιο με στενό γάντζο ακόμα και σε τυπολογία φιλητού.
→ Μοναδική κύλιση και υψηλή λειτουργικότητα.
→ Περιμετρική θωράκιση με EPDM ελαστικά.
→ Κλειδαριά πολλαπλών σημείων προσφέρει υψηλή αντοχή στη διάρρηξη.

, ALUMINCO SL2700 – THE GREAT WIDE, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
Το πνεύμα της καινοτομίας και η δημιουργικότητα βρίσκονται στην καρδιά του SL2700. Κυρίαρχα στοιχεία στο σχεδιασμό του συστήματος είναι η καθαρότητα των γραμμών – αντλούμενες από τον κόσμο της σύγχρονης
αρχιτεκτονικής – αλλά και η εργονομία προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων των χρηστών σε διαφορετικούς χώρους εφαρμογής. Οι εκδόσεις για ξενοδοχεία και οι γωνιακές κατασκευέςδιατηρούν αναλλοίωτα τα σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς, ενώ εισάγουν μοναδικές λύσεις που επιβεβαιώνουν τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του συστήματος.

ΥΠΕΡ-ΠΛΗΘΩΡΑ ΛΥΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Η μεγάλη γκάμα εκδόσεων του SL2700 και οι πολυάριθμες επιλογές διαμόρφωσης συγκαταλέγονται στα μοναδικά πλεονεκτήματα της νέας ανασυρόμενης σειράς από την ALUMINCO.
Οι διαφορετικοί οδηγοί στο πάτωμα, τα μη ορατά κλειδώματα και οι τυπολογίες που επιβάλλονται ως μοναδικές δημιουργίες αποτελούν σημεία αναφοράς για όλη την κατηγορία ανασυρομένων κουφωμάτων σήμερα.

→ ΛΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Το SL2700 προσφέρει μια πλήρη γκάμα οδηγών στο πάτωμα για να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις με βάση το σχεδιασμό, το επίπεδο άνεσης και το βαθμό απόδοσης που απαιτέιται. Μονός, διπλός, τριπλός, υψηλών επιδόσεων, χαμηλός, επίπεδος, χωρίς θέαση αποτελούν επιλογές οδηγών, καλύπτοντας σχεδόν κάθε πιθανή διαμόρφωση στην πραγματική κατασκευή. Όλοι οι οδηγοί είναι θερμομονωτικοί για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης στο εσωτερικό δάπεδο όπου απαιτείται σύστημα αποστράγγισης.

, ALUMINCO SL2700 – THE GREAT WIDE, Κτίσμα & Αλουμίνιο

→ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ