Η κορυφαία, πολυβραβευμένη σειρά Crystalline δεν αποτελεί απλά μια δημιουργία-φαινόμενο στην κατηγορία του γυάλινου κάγκελου αλλά χαρίζει μια έμφυτη και συναρπαστική αποτελεσματικότητα που κανένα άλλο κάγκελο δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δημιουργεί νέα πρότυπα απόδοσης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Σε κακομαθαίνει με την διαφάνεια, τις πολλαπλές εκδόσεις και την προηγμένη ασφάλεια που σου προσφέρει.

Η τελευταία σχεδιαστική πρόταση της σειράς Crystalline, το Slim Line, έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόνο μήνες να κερδίσει την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και χρηστών, όντας ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια, ενώ προσφάτως η πλευρική του έκδοση, το Slim Line Side Mount πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εργαστηριακές μετρήσεις του γερμανικού ινστιτούτου ift Rosenheim, καταφέρνοντας να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των επιδόσεων του, με ακόμα μια σημαντική πιστοποίηση.

Slim Line Side Mount Κατηγορία Public 1KN/m NFP-01-013. ΑΠΛΑ… ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ!
Η Slim σχεδίαση το καθιστά γοητευτικό. Όμως η κατασκευαστική υπεροχή και η κορυφαία σχέση ποιότητας και τιμής, δίνουν στο Slim line τον τίτλο του «ακαταμάχητου». Ένα σύστημα Crystalline για τις ανάγκες του τελικού χρήστη και τα «θέλω» του επαγγελματία.