Η Julietta, ως έξυπνη λύση γυάλινου στηθαίου από την ALUMINCO, είναι η σύγχρονη εμφάνιση ενός προστατευτικού συστήματος για κτίρια «χωρίς μπαλκόνι», προσφέροντας μινιμαλιστικές δομές μέγιστης αντοχής.

Τα σύγχρονα κτίρια χρησιμοποιούν παράθυρα και πόρτες πλήρους ύψους για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου «εικονικού χώρου» σε ένα μικρό περιβάλλον. Αυτό δημιουργεί μια επέκταση της εξωτερικής ορατότητας και διευρύνει την οπτική γωνία από το εσωτερικό. Σε κτίρια «χωρίς μπαλκόνι», η Julietta είναι η καλύτερη λύση με σύγχρονο στιλ.

Δουλεύοντας ως προστατευτικό ή φράγμα τοποθετημένο στο εξωτερικό των παραθύρων και των θυρών πλήρους ύψους, στον πρώτο όροφο ή στους ψηλότερους ορόφους, η Julietta προσφέρει κυρίως μια εξαιρετικά καθησυχαστική αίσθηση, όταν δεν υπάρχουν μπαλκόνια.

Διαθέσιμη σε 2-KIT και 5 διαφορετικές αποχρώσεις, η Julietta είναι μια υπόσχεση υψηλής αισθητικής και ασφάλειας.
ΚΙΤ: JLT06-1000 | JLT06-1100
Αποχρώσεις: RAL 9016 | RAL 9005 | 9005 ΜΑΤ | 420 Anodic | Black Anodic

Σημεία Αναφοράς
• Εξαιρετικά ασφαλές προστατευτικό, minimal σχεδιασμού
• Κάθε πτυχή του σχεδιασμού έχει ως στόχο να φέρει στο κτίριο περισσότερο φως και να δώσει ανεμπόδιστη θέα
• Διατίθεται σε τρία διαφορετικά πάχη υαλοπίνακα
• Τοποθετημένο στην πρόσοψη ή απευθείας στο πλαίσιο παραθύρου, κατάλληλο για κουφώματα αλουμινίου
• Δυνατότητα διαφορετικών στοιχείων πλήρωσης
• Προαιρετική χρήση κουπαστής
• Γρήγορη και απλή τοποθέτηση
• Οικονομικά έξυπνη εφαρμογή

Το σύστημα Julietta είναι εξοπλισμένο, στην βασική του έκδοση, με γυάλινο γέμισμα προσφέροντας βελτιωμένη αισθητική, εύκολη εγκατάσταση, σχεδόν χωρίς σημαντική συντήρηση και επιπλέον αντοχή.

Από το εσωτερικό του χώρου επιτυγχάνετε μια ανεμπόδιστη θέα, με ένα καθαρό στοιχείο που εκτείνεται κατά μήκος του ανοίγματος, χωρίς κάθετες ράβδους ή στύλους, χωρίς γυάλινους σφιγκτήρες, δημιουργώντας έτσι πολύ λεπτές οπτικές γραμμές.

Η Julietta μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά με κουπαστή, διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη.
Διατίθεται σε τρία διαφορετικά πάχη υαλοπίνακα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ
Η εμφάνιση και η αίσθηση ενός κτηρίου είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το κτίριο. Βοηθά στην ικανοποίηση της θεμελιώδους προσδοκίας των ανθρώπων να μπορούν να απολαύσουν το σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου.

Για αυτές τις κομψές μονάδες, η Julietta προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων επιλογών σχεδίασης μέσω ενός συνδυασμού διαφορετικών στοιχείων πλήρωσης.

THE XPAND SOLUTION
Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων Xpand ενσωματώνεται τέλεια στο πλαίσιο του συστήματος δημιουργώντας μοναδικά σχέδια.

, ALUMINCO: Julietta for Juliet Balconies, ktisma & aluminio

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Η Julietta είναι πολύ γρήγορη και εύκολη στη δημιουργία, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Έχοντας σχεδιάσει το σύστημα από την επιτόπια εμπειρία, αναπτύξαμε περαιτέρω το προϊόν όχι μόνο από την οπτική γωνία του τελικού χρήστη αλλά και από την οπτική γωνία του εγκαταστάτη, με στόχο να το καταστήσουμε ένα από τα ευκολότερα μπαλκόνια Juliet για εγκατάσταση. Η μοναδικότητα έγκειται στον καινοτόμο τρόπο τοποθέτησης.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του συστήματος συντελεί στη χρήση λιγότερων προφίλ και βιδών αντίστοιχα κατά την τοποθέτηση των ορθοστατών, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό το χρόνο συναρμολόγησης έως και 50%.

ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Κανένα σύστημα δεν μπορεί να τοποθετηθεί ευκολότερα ή πιο γρήγορα.

Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο πλαίσιο του παραθύρου ή σε μια πρόσοψη, επιτρέποντας μια απόσταση έως και 2000 mm μεταξύ των ορθοστατών ανάλογα με την επιλογή πάχους υαλοπίνακα.

Οι ορθοστάτες διατίθενται σε δυο ύψη, 1000 και 1100 mm. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης κουπαστής απευθείας πάνω στον υαλοπίνακα παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα.
1.Τοποθέτηση απευθείας στο πλαίσιο (κάσα) του παραθύρου
2.Τοποθέτηση στην πρόσοψη (τοίχο)