Γνωρίστε τον Οικονομολόγο, τον Ψαγμένο, την Κλασάτη και τον Μάστορα! Η εξειδικευμένη ομάδα της Aluminco, είναι εδώ για να μας προσφέρει συμβουλές και λύσεις που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να επιλέξουμε τον ιδανικό τύπο αλουμινίου για τα κουφώματα του σπιτιού μας, αλλά επίσης θα μας καθοδηγήσουν σωστά σε όλες τις φάσεις οποιουδήποτε κτιριακού έργου – από την αρχική σύλληψη, έως τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση.

Επιδιώκοντας ακριβώς αυτό η Aluminco, δηλαδή να ενημερώσει, βοηθήσει και καθοδηγήσει σωστά το κοινό, επέλεξε έναν ιδιαίτερα ευχάριστο, πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, δημιουργώντας πάνω στο mini-site το quiz “Τι τύπος κουφωμάτων αλουμινίου σου ταιριάζει;’’ καθοδηγώντας τους χρήστες μέσα από μία σειρά ερωτήσεων να διαπιστώσουν ποιος είναι ο ιδανικός τύπος αλουμινίου για τις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες!

Ο Οικονομολόγος
Το όνομά του το λέει ξεκάθαρα! Ο Οικονομολόγος ξέρει ακριβώς πώς μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα από την αντικατάσταση/ αναβάθμιση των κουφωμάτων σου, χωρίς να χάσεις καθόλου σε λειτουργικότητα και αισθητική!

Η Κλασάτη
Μια κυρία στην παρέα είναι πάντοτε απαραίτητη! Το ίδιο απαραίτητη είναι και η αισθητική, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά κάθε σημαντικό κατασκευαστικό εγχείρημα! Άκου τι έχει να σου πει η Κλασάτη μας σχετικά. Η αισθητική κυλάει στο αίμα της… Και όχι μόνο η αισθητική. Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, το πρωτοποριακό design, όλα όσα συνθέτουν ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον χώρο των κατασκευών και δη στα
συστήματα αλουμινίου.

Ο Ψαγμένος
Το έχει ψάξει το θέμα γι’ αυτό ξέρει πολλά. Και γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε! Ο Ψαγμένος δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο και μπορεί να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις σε όλα όσα αφορούν στα κουφώματα αλουμινίου. Από την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, μέχρι την ηχομόνωση, την πυραντοχή και την άνεση!

Ο Μάστορας
Γιατί, δεν αρκεί μόνο να επιλέξεις τα ποιοτικότερα κουφώματα αλουμινίων. Χρειάζεται επίσης να γνωρίσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στην πράξη και να ακούσεις τις σωστές συμβουλές για την άψογη τοποθέτηση και συντήρησή τους. Είναι γεγονός πως ακόμα και το κορυφαίο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευαστικό προϊόν να αποκτήσεις, δεν θα μπορέσεις να επωφεληθείς ποτέ του εύρους των δυνατοτήτων του, αν δεν γνωρίζεις πώς να χειριστείς σωστά τη λειτουργία και τη συντήρησή του.