Μια πολυτελής οικιστική ανάπτυξη σε έναν από τους καλύτερους παραθαλάσσιους προορισμούς της Αυστραλίας, με τα συστήματα ALUMINCO να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Το “The Beach Shack” βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία Scarborough, αποτελεί μια νέα πολυτελής οικιστική ανάπτυξη που προωθεί την παραλία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και αποτελείται από δύο κτήρια μπουτίκ, που συνδέονται μέσω μιας κεντρικής αυλής.
Όπου κι αν κοιτάξεις, υπάρχουν εικαστικές αναφορές στα κτίρια που σηματοδοτούν την θέση τους κατά μήκος της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Τα περιγράμματα μαλακών κυμάτων χρησιμοποιούνται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του The Beach Shack, σχηματίζοντας μια ρευστή σιλουέτα – τόσο ξεχωριστή όσο και αξέχαστη.
Ο επενδυτής του έργου ζήτησε κατασκευαστική αριστεία και αντίστοιχα συστήματα που να πληρούν τις σύγχρονες επιδόσεις και τις αισθητικές απαιτήσεις.

Όπως συμβαίνει με όλα τα έργα της ALUMINCO στα οποία εμπλέκεται, τα αρχιτεκτονικά συστήματα προτάθηκαν ύστερα από μηχανικές μελέτες και εργαστηριακές αναλύσεις, ειδικά για το έργο Beach Shack, που βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια περιοχή με ισχυρούς ανέμους.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα ALUMINCO που επιλέχθηκαν για το έργο Beach Shack είναι το SL2450, ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με ελάχιστα πλάτη προσώπου και το W450, ένα πλήρες ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα υψηλών επιδόσεων που καλύπτει τις ανάγκες για σύγχρονη ενεργειακή απόδοση, μείωση ήχου, αισθητική και ασφάλεια.

Τα πιο εξελιγμένα συστήματα της ALUMINCO ξεπέρασαν τον διεθνή ανταγωνισμό, κυρίως επειδή ταιριάζουν απόλυτα με την παρθένα ακτογραμμή του Scarborough Beach, μεγιστοποιώντας την εξαιρετική θέα και τη φυσική ομορφιά και εξασφαλίζοντας την ως έναν από τους καλύτερους παραθαλάσσιους προορισμούς της Αυστραλίας.

Πληροφορίες Έργου:
Έργο: Beach Shack Project
Τύπος: Πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων/κατοικιών
Συστήματα ALUMINCO: SL2450, W450
Τοποθεσία: Αυστραλία, Perth Beachfront
Επενδυτής: Norup + Wilson projects