Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η προωθητική ενέργεια ALUMINCO COLOR DAYS με τα χρώματα της προσφοράς να αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή στην αντικατάσταση κουφωμάτων από τους τελικούς χρήστες.

Η προωθητική ενέργεια έπιασε τον παλμό της αγοράς αφενός γιατί δημιούργησε πραγματικό όφελος σε όλη την αλυσίδα αξίας αφετέρου γιατί υποστηρίχτηκε από ένα εκτενές πλάνο επικοινωνίας που παρότρυνε τους εν δυνάμει αγοραστές κουφωμάτων αλουμινίου να επωφεληθούν της ευκαιρίας που προσφέρει η ALUMINCO και το δίκτυο της και να επιλέξουν το χρώμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Η δυναμική ενέργεια ALUMINCO COLOR DAYS που προσφέρει τα υπερανθεκτικά χρώματα της κατηγορίας SMART σε SUPER ειδικές τιμές, επεκτείνεται έως 31/12/2020, διατίθεται για όλα τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας, αρχιτεκτονικά και περιφερειακά.

Στόχος της επέκτασης της προωθητικής ενέργειας, η οποία θα ενισχυθεί και με περισσότερα χρώματα, είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες πώλησης σε όλους τους συνεργάτες μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι προωθητικές ενέργειες της ALUMINCO θα κλιμακωθούν αυξητικά το επόμενο διάστημα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το όφελος τόσο για τους χρήστες που θα επιλέξουν την αγορά κουφωμάτων ALUMINCO αλλά και για το διευρυμένο δίκτυο της για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης.