Στη σκιά της πανδημίας του COVID-19, η ταχύτητα στην ανάληψη δράσεων με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα και η καινοτομία μέσα από τον άμεσο σχεδιασμό πρακτικών λύσεων αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας ALUMINCO.

Σε μια νέα εποχή που δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός, αλλά αυτός που προσαρμόζεται γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, η ALUMINCO επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και με περίσσεια υπευθυνότητά προχώρησε σε με μια σειρά μέτρων και δράσεων αλλά και με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στηρίζοντας πελάτες, εργαζομένους αλλά και την κοινωνία.

Όσον αφορά τον άμεσο σχεδιασμό πρακτικών λύσεων, η εταιρεία προώθησε στην αγορά, από την πρώτη κιόλας στιγμή, τα προστατευτικά/διαχωριστικά χώρων – ALUMINCO SNEEZE GUARDS – παροτρύνοντας το δίκτυο συνεργατών της να εξυπηρετήσει την επαυξημένη ζήτηση.

Λίγα λόγια για τα Sneeze Guards
Τα Sneeze Guards μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προστατευτικά χωρίσματα σε καταστήματα λιανικής, καφετέριες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, βενζινάδικα, ως προστατευτικές ασπίδες για υπαλλήλους ρεσεψιόν για τράπεζες, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις, αλλά και σε γραφεία εξυπηρέτησης πελατών και φαρμακεία.

Τα προφίλ και εξαρτήματα που φέρουν τα Sneeze Guards προσφέρουν κατασκευαστική ευελιξία ενώ πολλαπλές χρωματικές επιλογές ικανοποιούν κάθε επαγγελματική επιθυμία.