Η ανανέωση της αρχιτεκτονικής είναι δεδομένη και παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι μια πολυτελής έκδοση 800 σελίδων με το έργο ενός από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία με έδρα στην Ελλάδα και διεθνή παρουσία, όπου η ALUMINCO είναι υπερήφανος χορηγός.

Η μονογραφία αφορά στα 25 χρόνια ύπαρξης του αρχιτεκτονικού γραφείου «Elastic Architects». Οι Elastic Architects ιδρύθηκαν το 1996 από τους νέους αρχιτέκτονες Ρία Βογιατζή και Αλέξανδρο Ξένο. Διατηρούν γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο ενώ, ειδικεύονται στο σχεδιασμό πολυτελών οικιών και ξενοδοχείων και το χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει μια ποικιλία διεθνών και εγχώριων έργων, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η ALUMINCO είναι πάντα δίπλα σε όλες εκείνες τις ενέργειες αλλά και τους δημιουργούς τους – αρχιτέκτονες, designers, κατασκευαστές, developers, interior designers – που μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα πιο δημιουργικό, όμορφο και φωτεινό μέλλον.

Photo credits #dimitrisspyrou