Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί το ύψιστο δώρο αγάπης για το συνάνθρωπό μας. Μια πηγαία πράξη προσφοράς που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να χαρίσει ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Aluminco, η εθελοντική αιμοδοσία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της, ειδικότερα την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε όπου ο κορωνοϊός είχε ως συνέπεια τη μείωση των εθνικών αποθεμάτων αίματος.

Περισσότεροι από 65 εργαζόμενοι της Aluminco, έκαναν το καθήκον τους προς το συνάνθρωπο στην καθιερωμένη διοργάνωση αιμοδοσίας της εταιρείας που έγινε 20 Ιουλίου.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα το θεσμό της εθελοντικής, μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος, υλοποιώντας ενέργειες ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Χάρη στους Εθελοντές Αιμοδότες η Τράπεζα Αίματος Aluminco προσφέρει την αρωγή σε όποιον συνάδελφο βρεθεί (ο ίδιος ή συγγενικό του άτομο) σε έκτακτη ανάγκη.

H Aluminco εκφράζει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη σε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Στην Aluminco επικεντρωνόμαστε σε δραστηριότητες που θα έχουν το πιο θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και στην κοινωνία την οποία ζούμε και εργαζόμαστε.