Η ALUMINCO αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής και με όχημα την έρευνα και ανάπτυξη προχωράει σε επαναλανσάρισμα δύο σημαντικών προϊόντικων κατηγοριών, τα κλασσικά κάγκελα και τις αυλόπορτες-αυλόγυρους.

Με σύμμαχο την διαχρονική αξία του κλασσικού, η εταιρεία επαναλανσάρει τα κλασσικά κάγκελα, μια ιστορική προϊοντική κατηγορία, με βελτιωμένες συνθέσεις και μοναδικά σχέδια. Παράλληλα, επεκτείνει τη γκάμα, λανσάροντας την έκδοση CLS όπου το κλασσικό συναντά το σύγχρονο στυλ. Η νέα έκδοση συνοψίζει τις σημερινές τάσεις με κομψές καθαρές γραμμές, κάθετες μεταξύ τους, καλά ισορροπημένες. 18 διαφορετικά σχέδια ικανοποιούν κάθε επιθυμία και όλες τις απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο κιγκλίδωμα ως ιδανική λύση σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει ξανά την κατηγορία αυλόπορτες-αυλόγυροι. Οι χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο παραμένουν εξαιρετικά θετικοί όσον αφορά τα θετικά της εξωτερικής περίφραξης των κατοικιών τους, αναγνωρίζουν την προστιθέμενη αξία τους αλλά αισθάνονται ότι, από πλευράς ποικιλίας και ευκολίας, τα συστήματα περίφραξης δεν συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις προσδοκίες τους.

Η ALUMINCO λαμβάνοντας υπόψη τα συμπεράσματα της αγοράς, προχώρησε σε προσθήκη νέων σειρών που απαντάνε εμφατικά στις νέες τάσεις που επηρεάζουν τις επιλογές των τελικών χρηστών. Η σειρά LINEAR αλλά και οι TAILOR λύσεις που παρουσιάζονται στο νέο λανσάρισμα, αποτελούν αφενός το κλειδί για την ενδυνάμωση της θέσης της δυναμικής βιομηχανίας αλουμινίου αφετέρου υιοθετεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση που αντανακλά στις αλλαγές στον τρόπο ζωής των τελικών χρηστών.

Το λανσάρισμα και των δύο προϊόντικων κατηγοριών υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου με τα νέα προϊόντικά έντυπα να κυκλοφορούν μέσα στον Νοέμβριο.