Πρωτοποριακή, Αρχιτεκτονική, Ατμοσφαιρική και Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και συμμετοχή της ALUMINCO στην 9η ημερίδα για το interior design & την αρχιτεκτονική ΕΣΩ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2019 στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς δημιουργούς από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Αθήνα, το Βερολίνο και τη Στοκχόλμη.

Ολοένα πιο κομψή, με ένα minimal περίπτερο και motto We are a part of tomorrow, η ALUMINCO ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο της εταιρικό στυλ, αποτελώντας συγχρόνως μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας τα αρχιτεκτονικά πλέγματα αλουμινίου XPAND της θυγατρικής Metalskin, προϊόντα που αντλούν από το DNA της εταιρείας την καινοτομία, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, καθώς έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Ένας τόπος συνάντησης και δικτύωσης προσκεκλημένων, αλλά και ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Αρχιτεκτονικής, του Design και του κόσμου των υλικών.

Εδώ και 38 χρόνια, η ALUMINCO με τις μοναδικές καινοτομίες και τη διαχρονική εξωστρέφεια δείχνει το δρόμο για το μέλλον, δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί.