Η ALUMIN ROLLS είναι η εταιρεία που κυριαρχεί στην Ελλάδα στον χώρο των συστημάτων ρολών και γκαραζόπορτας. Με την έδρα της στην Βόρεια Ελλάδα, κατασκευάζει προιόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής από αλουμίνιο και πλαστικό PVC.

Προϊόντα που παράγονται μέσα από τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών και τα προτιμούν άνθρωποι που θέλουν για τα σπίτια ή τους επαγγελματικούς τους χώρους, τέλεια λειτουργικότητα, ασφάλεια αλλά και όμορφη αισθητική.
Οι εγκαταστάσεις της ALUMIN ROLLS βρίσκονται στην περιοχή του Σταυροχωρίου Κιλκίς. Πρόκειται για ιδιόκτητη μονάδα, που καταλαμβάνει χώρο συνολικής έκτασης 5.500 τετραγωνικών μέτρων.

Σ’αυτήν βρίσκονται μεγάλες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, ενισχυμένες με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Εδώ, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της ALUMIN ROLLS παράγει σύμφωνα με τις επιταγές της τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα που ξεχωρίζουν για την λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και την ποικιλία των μορφών, των χρωμάτων και των χρήσεων.
Στο μηχάνημα δοκιμής ρολών τεστάρονται τα προϊόντα που είναι έτοιμα για διανομή. Εδώ, περνούν τον τελικό έλεγχο πριν πακεταριστούν. Έτσι εξασφαλίζεται οτι τα προϊόντα θα βγουν στην αγορά χωρίς αστοχίες υλικών, χτυπήματα ή άλλα ελατώματα. Το μηχάνημα δοκιμής ρολών είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση και το χειρίζεται εξιδικευμένο προσωπικό της ALUMIN ROLLS.

Ίδιας δυναμικής απόδοσης και ισχύος είναι και το μηχάνημα συναρμολόγησης ρολών το οποίο κόβει, ενώνει και μαζεύει τα φυλλαράκια για τα ρολά.

, ALUMIN ROLLS: Προϊόντα άριστης ποιότητας & υψηλής αισθητικής, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τα προϊόντα που παράγει η ALUMIN ROLLS είναι:
• ΚΟΥΤΙΑ και ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΟΥΤΙΩΝ,
• ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ,
• ΣΙΤΕΣ,
• ΠΡΟΪΟΝΤΑ από PVC,
• ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ή SLATS,
• ΟΔΗΓΟΥΣ και
• ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ.

Στην κατηγορία των κουτιών υπάρχουν 18 υποκατηγορίες. Εδώ, ξεχωρίζουν δύο τεχνολογικές καινοτομίες της ALUMIN ROLLS, αναγνωρισμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον κρατικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Μ’ αυτές κατορθώθηκε να απομονωθεί ο κρύος αέρας από την εσωτερική πλευρά του κουτιού καθώς και τα τριξίματα που προκαλεί.

, ALUMIN ROLLS: Προϊόντα άριστης ποιότητας & υψηλής αισθητικής, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Οι γκαραζόπορτες που υπάρχουν είναι τεσσάρων ειδών:
• ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 320 x 320 & 250 x 250,
• ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ με ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΤΟ,
• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑ Φ120 και
• ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ.

Όλες τους παρέχουν προστασία απέναντι σε παραβιάσεις αλλά και καταστροφές.

Οι σίτες της ALUMIN ROLLS είναι ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ, PLISSE ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Τα προιόντα PVC είναι τέσσερα:
• ΓΑΛΟΝΑΚΙ ΑΠΛΟ,
• ΟΒΑΛΙΝΑ,
• ΣΥΡΟΜΕΝΟ και
• ΡΟΛΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Επίσης, μεγάλη ποικιλία βρίσκει ο πελάτης τόσο στα προϊόντα των οδηγών όσο και στα φυλλαράκια.

Εγγύηση για την άψογη ποιότητα των προϊόντων που παράγονται είναι ότι η ALUMIN ROLLS εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2000 για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή των συστημάτων ρολών, εξασφαλίζοντας ετσι ότι ο μηχανισμός της εταιρείας λειτουργεί άριστα, μέσα από τακτικές επιθεωρήσεις επιτήρησης όπως απαιτούν όλοι οι διεθνείς κανόνες.

, ALUMIN ROLLS: Προϊόντα άριστης ποιότητας & υψηλής αισθητικής, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η ALUMIN ROLLS απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που θέλει να εξασφαλίσει για το σπίτι ή τον χώρο εργασίας του, το καλύτερο. Αυτός είναι ο σκοπός της επιχείρησης: να προσφέρει λειτουργικότητα, ασφάλεια και ποιοτικό αποτέλεσμα μαζί με ανταγωνιστικές τιμές. Οι πελάτες που προτιμούν την ALUMIN ROLLS σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, είναι επαγγελματίες του χώρου, τεχνικοί, μάστορες κα- θώς και απλοί ιδιώτες σ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι η ζωντανή απόδειξη της υπεροχής της ALUMIN ROLLS.