Η ALUMIN ROLLS με γνώμονα την ποιότητα και την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών αποτελεί πρωτοπόρα εταιρεία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων ρολών, γκαραζόπορτας και σήτας για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Γιώργος Μπουδούρης, επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία και δυναμική παρουσία στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής συστημάτων ρολών. Το προσωπικό της ALUMIN ROLLS αποτελείται από έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που απασχολούνται τόσο στο χειρισμό των εξειδικευμένων μηχανημάτων παραγωγής όσο και στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

, ALUMIN ROLLS: Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η ALUMIN ROLLS ιδρύθηκε το 2002 από το Γιώργο Μπουδούρη με έδρα το Σταυροχώρι του Ν. Κιλκίς. Αρχικά η εταιρεία στεγαζόταν σε επιφάνεια έκτασης 500 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η απορρόφηση της παραγωγής της σε συστήματα ρολών και γκαραζόπορτας γινόταν κυρίως από την ελληνική αγορά.

Το 2006 η ALUMIN ROLLS αποκτά δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα κουτιά ρολών με θερμοδιακόπτη. Στα χρόνια που ακολουθούν, η εταιρεία εισέρχεται πλέον δυναμικά στην αγορά των συστημάτων ρολών και γκαραζόπορτας. Η διοίκηση της ALUMIN ROLLS αποφασίζει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα και να εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, συναρμολόγησης και τελικής δοκιμής των προϊόντων της. Στόχος της να επεκτείνει τις πωλήσεις της και εκτός Ελλάδας. Αργότερα, ένα καινούριο υποκατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στο Ηράκλειο της Κρήτης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της περιοχής.

Σήμερα η διοίκηση της ALUMIN ROLLS, έχοντας επιδείξει διορατικότητα και ένα ισχυρό όραμα για καινοτομίες και μακρόχρονες συνεργασίες, έχει καταφέρει να αυξήσει την παραγωγικότητα και τον τζίρο της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

, ALUMIN ROLLS: Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το όραμα της ALUMIN ROLLS
Κανείς άλλος δεν ξέρει τόσο καλά τα προϊόντα της όσο οι πελάτες μτης. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ALUMIN ROLLS εργάζονται έχοντας ως έμπνευση τις ανάγκες των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Αρχικός της στόχος ήταν η εδραίωση της εταιρείας στην αγορά των συστημάτων ρολών.

Σήμερα, έχοντας πετύχει το στόχο της, η ALUMIN ROLLS αποφάσισε να επεκτείνει το όραμά της δίνοντας έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Αποφάσισε, με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, να κάνει την ALUMIN ROLLS κέντρο καινοτομίας και αξιοπιστίας. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της λειτουργικότητα, ασφάλεια και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η διοίκηση της ALUMIN ROLLS, αναγνωρίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό της ως τον κυριότερο σύμμαχο στο όραμα της εταιρείας, αποφάσισε να επενδύσει ακόμα περισσότερο στους εργαζομένους της. Με τη διαρκή και συστηματική εκπαίδευση, καθώς και την οργάνωση τακτικών συναντήσεων για ζητήματα που αφορούν τόσο τους ίδιους όσο και τις σχέσεις τους με την εταιρεία, εξασφαλίζεται η ουσιαστική επικοινωνία και αυξάνεται η παραγωγικότητα.

, ALUMIN ROLLS: Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Καινοτομίες
Οι καινοτομίες είχαν και θα έχουν εξέχουσα θέση στο όραμα της εταιρίας μας. Με σύμμαχο την τεχνολογική εξέλιξη και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, προχωρούμε σε επιμέρους βελτιώσεις των προϊόντων μας. Οι βελτιώσεις που γίνονται αφορούν σε:
• Θερμομόνωση – ηχομόνωση
• Καλαισθησία
• Πρακτική ευκολία αντικατάστασης εξαρτημάτων
• Βελτίωση της λειτουργικότητας
• Γενικότερη επιμήκυνση του χρόνου ζωής των προϊόντων μας, λόγω μείωσης των φθορών που προκαλούνται από τριβές των υλικών κατά τη χρήση.
• Χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.