Πρόγραμμα Επιβράβευσης “ALUMILΙΑ”

Στην ALUMIL, οι συνεργάτες μας αποτελούν  τη βασική πηγή της έμπνευσής μας, για να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε.
Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ALUMILIA» αντανακλά τη βαθιά επιθυμία μας να ανταμείβουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Γιατί οι συνεργάτες μας, είναι συνεργάτες ζωής.

Τί είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης «ALUMILIA»;
Με το πρόγραμμα επιβράβευσης ALUMILIA μπορείτε να κερδίσετε διπλά! Καταρχήν έχει μία ανταποδοτική λογική, σύμφωνα με την οποία μέσα από τις αγορές σας αποκτάτε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε άμεσα σε δώρα. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 21/5/2021, όλες οι αγορές σας από την ALUMIL θα σας προσφέρουν πόντους τους οποίους θα μπορείτε να εξαργυρώνετε σε δώρα. Επιπλέον, στο τέλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην οποία μπορείτε να διεκδικήσετε πολύ μεγάλα δώρα! Οι νικητές της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στις 7/6/2021.

Τα δώρα που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την εξαργύρωση των πόντων σας χωρίζονται σε 4 επίπεδα ανάλογα με την αξία τους σε πόντους. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο (από 1 έως 4) στο οποίο κατατάσσεται ένα δώρο, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει και συνεπώς απαιτεί περισσότερους πόντους για να αποκτηθεί.

Προκειμένου να ικανοποιείται κάθε ανάγκη και επιθυμία, στη λίστα των δώρων περιλαμβάνονται 3 διαφορετικά είδη δώρων:
1. Δώρα Τεχνολογίας και Gadget
Ηλεκτρονικά προϊόντα από smart watches μέχρι υψηλής τεχνολογίας τηλεοράσεις.

2. Εργαλεία
Αξιόπιστα εργαλεία υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη, είτε για την εργασία σας, είτε για σπιτικές εργασίες.

3. Οικιακός Εξοπλισμός
Ηλεκτρικές συσκευές και χρήσιμος εξοπλισμός που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας.

Πώς λαμβάνω πόντους;
Οι πόντοι λαμβάνονται άμεσα, μετά από κάθε αγορά σας, αρκεί να έχει γίνει η εγγραφή σας στο πρόγραμμα.
Για να ελέγξετε εάν έχει γίνει η εγγραφή σας στο πρόγραμμα απευθυνθείτε στον έμπορό σας ή σε εκπρόσωπο πωλήσεων της ALUMIL. Εφόσον είστε συνεργάτης της εταιρείας μας, το πιθανότερο είναι να έχετε λάβει ήδη ένα email για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον είστε κατασκευαστής και δεν είστε ακόμη εγγεγραμμένος στο ALUMILIA, μπορείτε να ζητήσετε από τον έμπορο στον οποίο πραγματοποιείτε τις αγορές σας να σας προσθέσει.

Τρόπος διαμοιρασμού των πόντων:
Οι έμποροι λαμβάνουν τους πόντους τους απευθείας από την ALUMIL ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποιούν. Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές λαμβάνουν τους πόντους τους από τους εμπόρους στους οποίους πραγματοποιούν τις αγορές τους. Συνεπώς, κάθε έμπορος θα πρέπει να μεταφέρει στους κατασκευαστές τους πόντους που αναλογούν στις αγορές τους.

Σύστημα πόντων:
Έχουμε διαμορφώσει ένα σύστημα πόντων το οποίο ισχύει για όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ALUMILIA» και το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
1kg – 5 πόντοι
1m  – 10 πόντοι
1€ – 1 πόντος

Παραδείγματα
• Αγορά 300 Κg προφίλ αλουμινίου: (300 Kg x 5)          1.500 πόντοι
• Αγορά 300 m προφίλ αλουμινίου: (300 m x 10)           3.000 πόντοι
• Αγορά εξαρτημάτων αξίας 2.000 €: (2.000 € x 1)        2.000 πόντοι

Πώς παρακολουθώ τους πόντους μου και λαμβάνω δώρα;
Πολύ εύκολα! Έχουμε δημιουργήσει μία διαδικτυακή εφαρμογή πάνω στην προηγμένη B2B online πλατφόρμα μας «MY ALUMIL», όπου μπορείτε:
1. Να βλέπετε το σύνολο των πόντων σας
2. Να βλέπετε τα διαθέσιμα δώρα
3. Να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε δώρα

Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, απευθυνθείτε στον έμπορό σας ή σε έναν εκπρόσωπο πωλήσεων της ALUMIL για να σας δοθεί πρόσβαση στην online πλατφόρμα του ALUMILIA.
Καθώς η πλατφόρμα είναι διαδικτυακή, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να διαθέτετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Οι Όροι και Προϋποθέσεις του προγράμματος ALUMILIA αναφέρονται αναλυτικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα MΥ ALUMIL.

Οι Μεγάλες Κληρώσεις
Τα δώρα δεν σταματούν στις εξαργυρώσεις των πόντων σας!
Στις 3 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθούν δυο μεγάλες κληρώσεις, μία κλήρωση για όλους τους κατασκευαστές και μία κλήρωση για όλους τους εμπόρους που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης ALUMILIA.
Δυο τυχεροί λοιπόν, ένας κατασκευαστής κι ένας έμπορος θα κερδίσουν μία ολοκαίνουρια Mercedes A-Class Hatchback A160! Επιπλέον, πέντε κατασκευαστές θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 2.000 € για αγορές στα καταστήματα της εταιρείας «Πλαίσιο».
Μοναδική προϋπόθεση είναι με τις αγορές σας να συμπληρώσετε το όριο των πόντων που απαιτούνται για να μπείτε στην κλήρωση.
Το όριο αυτό είναι για τους κατασκευαστές 15.000 πόντοι και για τους εμπόρους 50.000 πόντοι.