Για την ALUMIL, η κατασκευαστική αριστεία δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά διαχέεται σε κάθε πτυχή του Ομίλου και είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, φροντίζουμε να ενισχύουμε συνεχώς τις δεξιότητες του δικτύου των συνεργατών μας και να τους παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να βελτιώνουν την ποιότητα των έργων τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, έχουμε ξεκινήσει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια με διάφορες θεματικές. Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων που άνοιξε πρόσφατα είναι το «AlumilCal Tips n’ Tricks»!

Τί είναι το “AlumilCal Tips n’ Tricks”;
Πρόκειται για έναν κύκλο επτά διαδικτυακών σεμιναρίων, με θέμα το προηγμένο λογισμικό της ALUMIL για επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων, το AlumilCal. Ο κύκλος των επτά webinars απευθύνεται στους κατασκευαστές της ALUMIL, που επιθυμούν να λάβουν επιπλέον γνώση πάνω στο καινοτόμο λογισμικό και να εκμεταλλευθούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του.

Ποιες είναι οι θεματικές των επτά σεμιναρίων;
Τα επτά webinars είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους ανθρώπους της ALUMIL Academy, ώστε μέσα σε μόλις 20 λεπτά, να δίνονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες, με απλό και εύκολα κατανοητό τρόπο. Το κάθε webinar καλύπτει και μια
διαφορετική θεματική. Έτσι, με την ολοκλήρωση του κύκλου, όσοι έλαβαν μέρος θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το λογισμικό AlumilCal και την ορθή χρήση του. Οι ενότητες είναι οι εξής:

1ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή παραθύρων
2ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή θυρών
3ο Webinar – Κατασκευή του συστήματος της ALUMIL, SUPREME S700 (γωνιακό, monorail, σήτα)
4ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή υαλοπετασμάτων
5ο Webinar – Οι αναφορές σας στο AlumilCal
6ο Webinar – Εκτίμηση έργου με το AlumilCal, Μέρος 1ο
7ο Webinar – Εκτίμηση έργου με το AlumilCal, Μέρος 2ο

, AlumilCal Tips n’ Tricks: Διευρύνουμε τις γνώσεις των συνεργατών μας, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Συνεχής εκπαίδευση – Κορυφαίες κατασκευές
Ο κύκλος των επτά διαδικτυακών σεμιναρίων γύρω από το λογισμικό AlumilCal και το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων του, εντάσσεται στη συνολική φιλοσοφία της ALUMIL για την ανάδειξη των συνεργατών της, μέσα από ολοκληρωμένα έργα που θα ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και τη μέγιστη λειτουργικότητά τους. Τα συνεχώς εξελισσόμενα σεμινάρια της ALUMIL Academy, συμβάλλουν στη διεύρυνση των τεχνικών γνώσεων των κατασκευαστών μας. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος, καθώς επιθυμούμε να διασφαλίζουμε ότι το προϊόν που φτάνει στον τελικό καταναλωτή, είναι αψεγάδιαστο και καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του!