Η κατηγορία τωνσυμπληρωματικών συστημάτων της ALUMIL διευρύνεται με την προσθήκη της νέας σειράς SMARTIA ZIP Screen, μια προηγμένη λύση σκίασης με χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού.

Τα SMARTIA ZIP Screens είναι καινοτόμα ηλεκτρικά ρολά με πανί σκίασης και τεχνολογία ZIP, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικά κουτιά αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων (από 70 έως 160mm). Οι διαφορετικές διαστάσεις, σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και υφών, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και δίνουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης και ενσωμάτωσης σε κάθε παράθυρο.

, ALUMIL ZIP Screen:  Η νέα λύση σκίασης της ALUMIL συνδυάζει κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Πέρα από μία αποτελεσματική λύση σκίασης, τα ZIP Screens προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες UV χάρη στα υψηλής ποιότητας υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν υφάσματα συσκότισης, για να ελέγχουν με ακρίβεια τον φυσικό φωτισμό και να διατηρούν την ιδιωτικότητα στον χώρο τους, χωρίς συμβιβασμούς στην οπτική διαφάνεια και τη διαπνοή, ώστε να απολαμβάνουν το εξωτερικό περιβάλλον. Ελαχιστοποιώντας την ηλιακή θερμότητα, τα ZIP Screens μεγιστοποιούν τη θερμική άνεση σε κάθε χώρο συμβάλλοντας, παράλληλα, στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς μειώνεται η ανάγκη για εκτεταμένη χρήση του κλιματιστικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος, όπως όλα τα συστήματα της ALUMIL, τα ZIP Screens κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, οι οποίες εγγυώνται τη στιβαρότητα και την αντοχή τους στον χρόνο, ενώ ο minimal σχεδιασμός τους βελτιώνει την αισθητική κάθε χώρου, προσφέροντας κομψότητα και στιλ.

, ALUMIL ZIP Screen:  Η νέα λύση σκίασης της ALUMIL συνδυάζει κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα!, Κτίσμα & Αλουμίνιο