Ο έντονος θόρυβος και η ηχορύπανση που αυτός προκαλεί, αποτελούν μείζονα προβλήματα με αρνητική επίδραση στο βιοτικό επίπεδο, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αναγνωρίζοντας αυτό το σημαντικό ζήτημα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε προϊόντα που θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τις ηχητικές οχλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Αυτό ακριβώς πραγματοποίησε η ALUMIL με το σύστημα SUPREME S650 PHOS Eclipse, ένα minimal συρόμενο υψηλής ποιότητας, με βασικό του χαρακτηριστικό την καινοτομία του ενδοδαπέδιου κρυφού οδηγού, που διασφαλίζει την ομοιομορφία του δαπέδου μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής πλευράς του χώρου. Μέσα από την τεχνογνωσία της, η ALUMIL έθεσε υψηλά τον πήχη στον τομέα των ηχομονωτικών ιδιοτήτων του συστήματος και κατόρθωσε να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα.

Το σύστημα S650 Eclipse υποβλήθηκε σε δοκιμή της ηχομονωτικής του επίδοσης στο εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά από επιτυχία σε όλα τα προβλεπόμενα τεστ, το σύστημα απέκτησε το Πιστοποιητικό Ηχομείωσης με τον σταθμισμένο δείκτη ηχομείωσης στα 46 dB.

Ένα προηγμένο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου, όπως είναι το SUPREME S650 PHOS Eclipse, πέρα από τη minimal αισθητική και την πρωτοποριακή του σχεδίαση, παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες μόνωσης. Η ηχομείωση του συστήματος, πιστοποιημένη πλέον με βάση όλους τους διεθνείς δείκτες, ολοκληρώνει τις δυνατότητές του σε όλα τα επίπεδα, κάνοντάς το μια ιδανική επιλογή για κτίρια και κατοικίες με υψηλές ανάγκες ηχομόνωσης και προστασίας από θορύβους μεγάλης έντασης.