Το συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS προσφέρει minimal αισθητική στις σύγχρονες κατοικίες συνδυάζοντας τον minimal σχεδιασμό με την υψηλή θερμομόνωση. Ακολουθώντας την φιλοσοφία του κομψού και λιτού σχεδιασμού, όλα τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να κρυφτούν μέσα στην τοιχοποιία παρέχοντας μια συνολική αίσθηση άνεσης με υψηλή λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Minimal σχεδιασμός
Κομψές κατασκευές που ενισχύουν το φωτισμό χάρη στον minimal σχεδιασμό του συστήματος και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που μπορεί να ενσωματώσει. Τα κρυφά προφίλ που τοποθετούνται μέσα στην τοιχοποιία και το στενό προφίλ στο σημεμίο της επαλληλίας με πλάτος μόνο 44mm, συμβάλλουν στην αύξηση της αίσθησης ελευθερίας χάρη στην αμεσότερη οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Εξοικονόμηση ενέργειας
Σχεδιασμός ιδανικός για “πράσινα” κτίρια με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέρειας & χρημάτων, μέσα από ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που διασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση. Το σύστημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κλιματικών ζωνών με τιμές Uw που αγγίζουν το 1,2W/m2K, ανάλογα με την τυπολογία, το τζάμι και τις διαστάσεις του κουφώματος.

Απόλυτη άνεση
Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ποιότητας ζωής χάρη στο υψηλό επίπεδο ηχομείωσης που παρέχει προστασία από εξωτερικούς θορύβους. Η αίσθηση άνεσης αυξάνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην εξαιρετική λειτουργία του συστήματος με εύκολη κύλιση και έξυπνο μηχανισμό κλειδώματος (διεθνής πατέντα).

Εύκολη πρόσβαση
Επίπεδο χαμηλό κατωκάσκι ύψους μόνο 32mm, σχεδιασμένο για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Ιδανικό είτε για επιδαπέδια, είτε για ενδοδαπέδια τοποθέτηση, δύναται να ικανοποιήση κάθε ανάγκη και κατασκευαστική απαίτηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ελάχιστο εμφανές ύψος κατασκευής   Κρυφά προφίλ
Ύψος οδηγού                                             32mm
Πλάτος οδηγού                                         155mm
Πλάτος φύλλου                                         63mm
Πλάτος γάντζου                                       44mm
Βάρος φύλλου                                         έως 250kg
Πάχος υάλωσης                                      32mm
Θερμομόνωση                                         Πολυαμίδια, PVC