Η αναζήτηση κατασκευαστή αλουμινίου δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε δυνητικό αγοραστή και συνιστά ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του «παζλ» στην πορεία για την εγκατάσταση νέων κουφω- μάτων.

Η ALUMIL, αφουγκραζόμενη τη μεγάλη ανάγκη του αγοραστικού κοινού για αξιόπιστους κατασκευαστές αλουμινίου, έχει κάνει τη διαδικασία εύρεσης και επικοινωνίας μαζί τους πιο εύκολη από ποτέ. Το My Windows, η νέα πρωτοποριακή της πλατφόρμα, που φέρνει κοντά τον ιδιώτη με το ευρύτατο δίκτυο έμπειρων συνεργατών της εταιρείας, βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας. Σε αυτήν, ο δημοφιλής κωμικός & παρουσιαστής Λάμπρος Φισφής, γίνεται η φωνή όλων, αναζητώντας τι άλλο… «αλουμινά»! Με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, το διαφημιστικό video της ALUMIL παρουσιάζει τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν όλοι κατά την αναζήτηση κατασκευαστή αλουμινίου για τα κουφώματά τους και αναδεικνύει τη σημασία και χρησιμότητα της πλατφόρμας My Windows.

, ALUMIL My Windows: Νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Φισφή, ktisma & aluminio

Το τηλεοπτικό σποτ της ALUMIL προβάλλεται εντατικά σε ώρες υψηλής τηλεθέασης σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Επιπλέον, παράλληλα τρέχουν εντατικές διαφημιστικές καμπάνιες τόσο στο Ραδιόφωνο, όσο και το Διαδίκτυο.