COMFORT M8100: Προηγμένα Κάγκελα Αλουμινίου για κάθε αισθητική ανάγκη

Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες. Με στόχο την αναβάθμιση του συστήματος η εταιρεία προχώρησε στο επαναλανσάρισμα της σειράς, προσθέτοντας στοιχεία που όχι μόνο την εμπλουτίζουν και προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία λύσεων, αλλά ταυτόχρονα την ξανασυστήνουν στο κοινό, ως μια από τις πιο αξιόπιστες προϊοντικές λύσεις της εταιρείας στον τομέα του κάγκελου.

, ALUMIL COMFORT M8100 & SMARTIA M8200, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Συγκεκριμένα, η ALUMIL προχώρησε σε ριζική ανανέωση της σειράς, που πλέον προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, σε στρόγγυλες, τετράγωνες και ορθογώνιες διατομές. Η ευρύτητα των επιλογών συμβάλλει στην κάλυψη τόσο τεχνικών, όσο και αισθητικών αναγκών, κάνοντας την M8100 ιδανική για ξενοδοχεία, σύγχρονες κατοικίες και δημόσιους ή μη, περιβάλλοντες χώρους.

Ως τμήμα των προϊόντων Outdoors (λύσεις για εξωτερικούς χώρους), τα κάγκελα M8100 παρουσιάζουν πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αυτά περιλαμβάνουν: μεγάλη ποικιλία λύσεων με πληθώρα νέων τυπολογιών, υψηλού επιπέδου στιβαρότητα και ασφάλεια μακράς διάρκειας, ασυναγώνιστη ποιότητα υλικών χωρίς διχρωμίες που συναντώνται πολύ συχνά στην αγορά, καθώς και ειδικές λύσεις για απαιτητικά έργα υψηλών προδιαγραφών.

, ALUMIL COMFORT M8100 & SMARTIA M8200, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η έμφαση στη σχεδιαστική λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με την κατασκευαστική καινοτομία, καθιστούν τα κάγκελα M8100 μια από τις πιο προηγμένες λύσεις της αγοράς, που με σύμμαχο την ποιότητα της ALUMIL, αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο και εγγυώνται αντοχή σε βάθος χρόνου.

, ALUMIL COMFORT M8100 & SMARTIA M8200, Κτίσμα & Αλουμίνιο

SMARTIA M8200: Aνακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις για εύκολη τοποθέτηση

Το SΜΑRΤΙΑ M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα, η ALUMIL ανέπτυξε 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, τις M8217 και M8219.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των νέων βάσεων για τη σειρά M8200, είναι η δυνατότητα τοποθέτησής τους ακριβώς στην άκρη του μπαλκονιού (γείσο), εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο να σπάσει ή να ραγίσει η άκρη του δαπέδου κατά το βίδωμα της βάσης. Αυτό συμβαίνει διότι οι νέες βάσεις διαθέτουν ένα ειδικό φτερό το οποίο επιτρέπει να γίνει το βίδωμα πιο μέσα και όχι τόσο κοντά στην άκρη του δαπέδου. Με τον τρόπο, εκτός του ότι κερδίζεται παραπάνω χώρος από την εσωτερική πλευρά του μπαλκονιού, επιτυγχάνεται ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα χάρη στην τοποθέτηση του κάγκελου ακριβώς στο όριο του μπαλκονιού, χωρίς εκπτώσεις στην αντοχή και την ασφάλεια.

, ALUMIL COMFORT M8100 & SMARTIA M8200, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ως προς την τοποθέτηση των υαλοπινάκων, το M8217 είναι συμβατό με τζάμι πάχους υάλωσης 8+8 & 10+10mm (τύπου triplex securit), ενώ το M8219 είναι αντίστοιχα συμβατό με τζάμι 12+12mm και αποτελεί την πιο ισχυρή και ανθεκτική λύση της σειράς M8200.

Οι δύο νέες βάσεις μπορούν να τοποθετηθούν είτε με το φτερό εσωτερικής στήριξης εμφανές, είτε να καλύπτονται (π.χ. ελαφρομπετόν, πλακάκια κ.α.) σε συνδυασμό με το ειδικό αρμοκάλυπτρο. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι δύο νέες βάσεις έχουν λάβει πιστοποίηση για οριζόντια φόρτιση και ανεμοπίεση έναντι ιδιαίτερα υψηλών φορτίων ανέμου από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift Rosenheim.

, ALUMIL COMFORT M8100 & SMARTIA M8200, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Θέλοντας να αναδείξει την υπεροχή της σειράς στους τομείς της αντοχής και της ασφάλειας, η ALUMIL προχωρήσε σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ελέγχους, δοκιμάζοντας τις βάσεις σε πραγματικές συνθήκες και προσομοιώνοντας τις ισχυρές πιέσεις που δέχονται τα κάγκελα σε υψηλά κτίρια.

Γι’ αυτό, πέρα από τις κλασικές δοκιμές (κρούση 50Kg, καταπόνηση οριζόντιας φόρτισης KN/m), ελέγξε το σύστημα σε οριακές και ιδιαίτερα αυξημένες ταχύτητες ανέμου. Ως αποτέλεσμα, καταφέρε να πιστοποιήσει το Μ8200 για αντοχή σε υψηλή ανεμοπίεση με ταχύτητες ανέμου έως 310 χλμ/ώρα, πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά.

Μετά τον εμπλουτισμό της σειράς SMARTIA M8200 με τις νέες βάσεις που δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης ακριβώς στην άκρη του μπαλκονιού (γείσο), οι πιστοποιήσεις για αντοχή σε τέτοια επίπεδα ανεμοπιέσεων, επιτρέπουν την ανταγωνιστική συμμετοχή της εταιρείας σε μεγάλα διεθνή έργα με αντίστοιχες προαπαιτούμενες προδιαγραφές επιδόσεων.