Η ALUMIL γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας της, 30 χρόνια πρωτοπορίας. Μέσα σε αυτές τις τρεις δεκαετίες η εταιρεία αναπτύχθηκε, επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο και αντιμετώπισε δυναμικά τις μεγάλες προκλήσεις των διεθνών αγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται μία δυναμική επικοινωνιακή καμπάνια στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο) που έχει ως σκοπό να συγκινήσει τους καταναλωτές, καταδεικνύοντας ότι ο ζήλος που δείχνει η ALUMIL εδώ και 30 χρόνια για τη δημιουργία εξαιρετικών συστημάτων αλουμινίου, διασφαλίζει για τους εκατομμύρια ανθρώπους που την εμπιστεύονται ευχάριστες στιγμές στο σπίτι τους, γεμάτες με φως, ασφάλεια και θαλπωρή. Το εταιρικό βίντεο ουσιαστικά αναδεικνύει την αντίθεση μεταξύ της βιομηχανικής πολυπλοκότητας και δυσκολίας στη δημιουργία αρχιτε- κτονικών συστημάτων αλουμινίου, σε σχέση με την παροχή ασφάλειας και άνεσης στον τελικό χρήστη, η οποία φαίνεται συνήθως τόσο δεδομένη και απλή μέσα στην καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής επικοινωνιακής καμπάνιας, έχει στηθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα (landing page) για τα 30 χρόνια της ALUMIL, όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για την πλούσια ιστορία της εταιρείας και την πορεία της προς την επιτυχία. Επιπλέον, η διαδικτυακή καμπάνια περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις εργαζομένων της ALUMIL, σε σχέση με την παραγωγή και τον σχεδιασμό των συστημάτων αλουμινίου, οι οποίες σκοπό έχουν να αναδείξουν τη μεγάλη σημασία των ανθρώπων της ALUMIL στην επιτυχία του Ομίλου. Μπορείτε να δείτε την πρώτη συνέντευξη μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/AFYEMb4–cQ.

Έχοντας ως όραμα να είναι ηγέτιδα δύναμη διεθνώς στον τομέα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η ALUMIL θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έχοντας ως παρακαταθήκη 30 χρόνια συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας, 30 χρόνια κατασκευαστικής αριστείας.