Το μεγαλοπρεπές κτίριο AXIS TOWER στην πόλη Manchester της Αγγλίας, είναι ένα από τα πιο προηγμένα κατασκευαστικά έργα που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή και πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί. Αποτελεί ένα κτίριο 28 ορόφων που αγγίζει σε ύψος τα 100 m, όντας το πέμπτο υψηλότερο κτίριο της πόλης και θα αποτελέσει ένα χαρακτηριστικό τοπόσημο στην καρδιά του Manchester.

Πρόκειται για 168 πολυτελείς διαμερίσματα που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, ενσωματώνουν πολύ εκλεπτυσμένη αισθητική, διαθέτουν άνετους χώρους, απεριόριστη θέα και φυσικά βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης.

Για το έργο επιλέχτηκε το πολύ επιτυχημένο ανασυρόμενο σύστημα SMARTIA S560 της ALUMIL, καλύπτοντας τις αυστηρές προδιαγραφές και διασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική αισθητική. Άλλο ένα έργο διεθνούς βεληνεκούς στο οποίο επιλέγονται τα εξελιγμένα συστήματα της ALUMIL, καθώς βρίσκονται «Μίλια Μπροστά» από τον ανταγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα SMARTIA S560 μπορείτε να βρείτε https://www.alumil.com/greece/specifiers/products/windows-doors/lift-slide-insulated-systemsmartia-s560