Η ALUMIL αναζητά διαρκώς ιδέες για δράσεις που μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους της κοντά, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς τόσο εντός όσο και εκτός εταιρείας. Και σίγουρα, ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα που ενώνει και καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, δύο έννοιες συνυφασμένες με την κουλτούρα της ALUMIL.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετείχαν 9 ομάδες αποτελούμενες από 160 εργαζομένους των τμημάτων Παραγωγής και Logistics της εταιρείας. Μετά από 7 Κυριακές, 20 αγώνες που παρακολούθησαν 1300 θεατές και 110 γκολ, το αθλητικό γεγονός ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Alexandros Sports Center στο Κιλκίς.

Τον Μεγάλο Τελικό παρακολούθησαν 600 εργαζόμενοι της ALUMIL με τις οικογένειές τους, συμμετέχοντας σε μια ξεχωριστή μέρα που τα είχε όλα: θεαματικές φάσεις, πολλά τέρματα, ένα πρόγραμμα πλούσιων δραστηριοτήτων για τα παιδιά, άφθονο φαγητό και φυσικά, κύπελλο, μετάλλια και σαμπάνιες για την πρωταθλήτρια ομάδα του τμήματος Logistics που επικράτησε της ομάδας του τμήματος CNC με 7-3!Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ALUMIL ήταν μια πρωτοβουλία που χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλους όσοι συμμετείχαν, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης και βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα περισσότερες ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ALUMIL: https://youtu.be/xUZZ2UcAXds