Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση. Ο καινοτόμος χαρακτήρας της ALUMIL και η εμπειρία της στον σχεδιασμό διαχωριστικών συστημάτων για επαγγελματικούς χώρους οδήγησαν στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος που διασφαλίζει τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Το νέο διαχωριστικό SMARTIA P19 V-Blocker, αναπτύχθηκε για προστασία από τον COVID-19 και προσφέρει στους κατασκευαστές αλουμινίου μία μοναδική λύση πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε. Αποτελείται από πλαίσιο αλουμινίου και μπορεί να δεχτεί ένα σύνολο διάφανων ή μη διαχωριστικών πάνελ. Είναι ιδανικό για χώρους εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κλπ.), χώρους προσωπικής φροντίδας (κομμωτήρια), εργασιακούς χώρους, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς και οποιονδήποτε άλλο χώρο φιλοξενεί καθημερινά μεγάλο πλήθος πελατών.

Tα χαρακτηριστικά του SMARTIA P19 (V-Blocker)
• Αποτελείται από πλαίσιο αλουμινίου με minimal σχεδίαση και υψηλή στιβαρότητα
• Οι μέγιστες διαστάσεις του αυτοστηριζόμενου διαχωριστικού είναι: ύψος 1.60 x πλάτος 1.00 m
• Έχει δυνατότητα τοποθέτησης πολυκαρβονικών φύλλων, καθώς και plexiglass, υαλοπινάκων ασφαλείας, ξύλινων ή αλουμινένιων πάνελ, κ.α.
• Δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού των παραπάνω υλικών

Tα Πλεονεκτήματα του SMARTIA P19 (V-Blocker)
• Προσφέρει ασφάλεια & προστασία από τον κορωνοϊό.
• Μπορεί πολύ εύκολα να μετακινηθεί στο χώρο.
Έχει πολυμορφικό σχεδιασμό και στιβαρότητα κατασκευής που αποτρέπει τυχόν ατυχήματα.
Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υλικών για υψηλή αντοχή στο χρόνο.
Αποτελεί μία οικονομική κατασκευή πλήρως εναρμονισμένη με τη σύγχρονη νομοθεσία και τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας.
Η βέλτιστη διαφάνεια των διαχωριστικών υλικών επιτρέπει την οπτική επαφή με τον πελάτη και τη διατήρηση της φωτεινότητας των χώρων.
Έχει κομψό design και δυνατότητα απεριόριστων σχεδιαστικών συνδυασμών, οι οποίοι αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου.

Η ALUMIL, ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον τομέα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου διεθνώς, αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς τη δύσκολη αυτή περίοδο και αναπτύσσει λύσεις που αποτελούν σημαντικά «όπλα» απέναντι στην πανδημία που πλήττει όλη την υφήλιο. Προϊόντα που συμβάλλουν στην επιτυχή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων είναι σήμερα απαραίτητα, ώστε οι άνθρωποι επιστρέφοντας σε κανονικούς ρυθμούς καθημερινότητας να παραμένουν όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι.