Η ALUMIL θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο «The Architect Show», μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για την Αρχιτεκτονική και το Design στις 4 και 5 Μαΐου στην Αθήνα, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo στο Μαρούσι. Το «The Architect Show» είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές.

Η ALUMIL, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και σχεδιασμού αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, θα βρίσκεται στο stand B32 και αναμένεται να προκαλέσει έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, στο επίκεντρο του stand της ALUMIL θα βρίσκεται το πρωτοποριακό σύστημα WOODALUX, ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την αντοχή του αλουμινίου, την απόδοση των ξύλινων σύνθετων υλικών και την αισθητική του ξύλου. Το προϊόν ενσωματώνει ασύγκριτα πλεονεκτήματα και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει τις πολυάριθμες ανάγκες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.thearchitectshow.com.

Για να δηλώστε συμμετοχή μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή εδώ.