Η ALUMIL έδωσε το «παρών» στην κλαδική έκθεση Infacoma που έλαβε χώρα στις 8-11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετικές λύσεις για εξωτερικούς χώρους, όπως συστήματα για βιοκλιματικές πέργκολες, συστήματα δαπέδων decking και περιφράξεις διαφόρων τυπολογιών. Την παράσταση έκλεψαν τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν για να καλύψουν τον απαιτητικό τομέα των εξωτερικών κατασκευών με διάφορες λύσεις ιδανικές για τουριστικές εγκαταστάσεις. Ειδικά οι βιοκλιματικές πέργκολες αποτελούν την κορωνίδα των Outdoor λύσεων της εταιρείας, προσφέροντας υψηλή αισθητική, εκπληκτική λειτουργικότητα και πληθώρα τυπολογιών & εξοπλισμού.

Τέλος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν το συρόμενο minimal σύστημα SMARTIA M630 PHOS, ένα συρόμενο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των minimal συστημάτων, και το νέο προϊόν WOODALUX, ένα καινοτόμο υλικό που αναπτύχθηκε από το προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου με την αισθητική του ξύλου.