Η ALUMIL, η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, σχεδίασε και ανέπτυξε προηγμένα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, με γνώμονα το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Τα ενεργειακά κουφώματα της ALUMIL καταατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης βάσει Ευρωπαϊκών και Διεθνών προδιαγραφών. Τα συστήματα που παρουσιάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη της Ελλάδας, καθώς υπερκαλύπτουν τα όρια θερμομόνωσης που θέτει ο Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

ALUMIL SMARTIA M630 PHOS

, ALUMIL: Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To συρόμενο σύστημα SMARTIA S630 PHOS προσφέρει minimal αισθητική στις
σύγχρονες κατοικίες, συνδυάζοντας τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό με την υψηλή θερμομόνωση. Όλα τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να κρυφτούν μέσα στην τοιχοποιία, μεγιστοποιώντας έτσι το φυσικό φωτισμό. Η προηγμένη κλειδαριά του συστήματος, με διεθνή πατέντα, προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια και άνεση.
Uw=1,62W/m2K

 

 

 

 

 

ALUMIL SMARTIA S560

, ALUMIL: Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To SMARTIA S560 είναι το ιδανικό ανασυρόμενο σύστημα για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με στιβαρό, minimal σχεδιασμό και υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Ο προηγμένος ανασυρόμενος μηχανισμός, ο οποίος “ανασηκώνει” το κούφωμα όταν το σύρετε, επιτρέπει την εύκολη κύλιση ακόμα κι όταν πρόκειται για βαριές κατασκευές με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.
Το σύστημα διατίθεται και σε απλή συρόμενη έκδοση και επιπλέον προσφέρει πληθώρα λύσεων για γωνιακές ή πολύφυλλες τυπολγίες.
Uw=1,97W/m2K

 

 

 

 

ALUMIL SMARTIA S350

, ALUMIL: Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To SMARTIA S350 είναι ένα μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα κουφώματα, το οποίο αποτελεί μία εξαιρετική value for money επιλογή για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις, παρέχοντας εκτός των άλλων,
τη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων που κρύβονται μέσα στον τοίχο για μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.
Uw=1,92W/m2K