Πιστή στο όραμά της για έναν κόσμο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, η ALUMIL πραγματοποίησε δωρεά θερμομονωτικών κουφωμάτων στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμισή του.

Η κατασκευή και εγκατάσταση των νέων κουφωμάτων πραγματοποιήθηκε από την Architectural Aluminium Academy, ενώ το Ιατρείο εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου, παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας.

Στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων, η ALUMIL είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεισέφερε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου κέντρου εξειδικευμένης ιατρικής υποστήριξης, το οποίο θα εξυπηρετεί περίπου 1000 ανήλικους και ενήλικους ασθενείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και πνευμονική υπέρταση. Παράλληλα, υπό την καθοδήγηση του αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργου Γιαννακούλα, το Ιατρείο θα λειτουργήσει ως hub έρευνας και εκπαίδευσης νέων γιατρών στα συγκεκριμένα πεδία.

, ALUMIL Δωρεά κουφωμάτων στο νέο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης  του Νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ”, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Καθώς οι ασθενείς με συγγενείς καρδιοπάθειες και πνευμονική υπέρταση χρειάζονται στενή ιατρική παρακολούθηση και συνεχή φροντίδα, το νέο υπερσύγχρονο Ιατρείο αποτελεί γι’ αυτούς ένα πολύτιμο δώρο ζωής. Με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και γενναιοδωρία, η ALUMIL θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες και προσπάθειες που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.