Ακόμα ένα Βραβείο Βιωσιμότητας απέσπασε η ALUMIL, αυτή τη φορά για την πρωτοποριακή online πλατφόρμα My Windows, η οποία διακρίθηκε στη θεματική «Εξυπηρέτηση Πελατών» του Πυλώνα «Αγορά» των Bravo! Sustainability Dialogue & Awards που πραγματοποιήθηκαν από τις 5 έως τις 25 Ιουνίου.

Τα Bravo! Sustainability Dialogue & Awards είναι ένας από τους τρεις άξονες του Bravo!, ενός θεσμού που δημιουργήθηκε το 2012 με πρωτοβουλία του Quality Net Foundation με στόχο την καταγραφή, την παρουσίαση, τη δημόσια διαβούλευση και την ανάδειξη πρωτοβουλιών που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Στη φετινή διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν 185 οργανισμοί από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους και 16.000 ενεργοί πολίτες, παρουσιάστηκαν 310 πρωτοβουλίες κατηγοριοποιημένες σε 5 Πυλώνες: (1) Διακυβέρνηση/Bravo Governance, (2) Αγορά/Bravo Market, (3) Περιβάλλον/Bravo Environment, (4) Κοινωνία/Bravo Society και (5) Συνεργασίες/Bravo InAction.

Οι πρωτοβουλίες μελετήθηκαν τόσο από τις Επιτροπές Αξιολόγησης, αποτελούμενες από εκπροσώπους θεσμικών, επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και κοινωνικών φορέων, όσο και από το ευρύ κοινό και, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία που περιλάμβανε πολυάριθμα κριτήρια, αναδείχθηκαν οι πρακτικές που βραβεύθηκαν.

To My Windows διακρίθηκε στη θεματική «Εξυπηρέτηση Πελατών», ως μια πρακτική που εναρμονίζεται με τα νέα δεδομένα της αγοράς και συμβάλλει στη δημιουργία μιας θετικής καταναλωτικής εμπειρίας, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες των πελατών. Η εύχρηστη πλατφόρμα της ALUMIL βοηθά τους χρήστες να βρουν και να λάβουν προσφορά για νέα κουφώματα από αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου της εταιρείας με βάση την τοποθεσία τους, διευκολύνοντας τη διαδικασία της αναζήτησής τους.

Με τη βιώσιμη ανάπτυξη να βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής της στρατηγικής και διατηρώντας την πελατοκεντρική της προσέγγιση, η ALUMIL συνεχίζει να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.