Η ALUMIL, για ακόμη μια χρονιά, ήταν ένας από τους χορηγούς του OPEN HOUSE Athens, που άνοιξε τις πόρτες του στις 6 & 7 Απριλίου 2019. Το φετινό πρόγραμμα ήταν πιο πλούσιο από ποτέ, περιλαμβάνοντας 95 κτίρια, παράλληλες δράσεις, διαγωνισμούς και 550 εθελοντές.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε κτίρια δημόσια και ιδιωτικά, σύγχρονα και ιστορικά, μνημεία, μουσεία, θέατρα, πρεσβείες, σχολεία, κατοικίες, χώρους γραφείων, που εκτείνονταν από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Κηφισιά, τον Πειραιά και την Γλυφάδα, καθώς και να  συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς, σημειώνοντας συνολικά 37.000 επισκέψεις!

Οι παράλληλες δράσεις του ΟΗA 2019 ξεκίνησαν από το Σάββατο 30 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου με το καθιερωμένο πάρτι λήξης. Φυσικά, μία από τις δράσεις ήταν και ο καθιερωμένος δημοφιλής διαγωνισμός φωτογραφίας OPEN PHOTO με χορηγό την ALUMIL και θέμα «Όταν το φως παίζει με τις σκιές». Στο πλαίσιο του φωτογραφικού διαγωνισμού, οι επισκέπτες μπορούσαν να δημοσιεύσουν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Instagram» φωτογραφίες που τράβηξαν κατά τη διάρκεια του OPEN HOUSE Athens 2019, με το tag «#alumil_oha2019» μέχρι τις 14/4. Οι νικητές του διαγωνισμού, μετά από ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία, κέρδισαν πλούσια δώρα.

Για μία ακόμη χρονιά το OPEN HOUSE Athens έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνεισφορά πολλών ανθρώπων που αγαπούν την Αρχιτεκτονική και αναγνωρίζουν τον αντίκτυπο που έχουν τα κτίρια γύρω μας στη καθημερινότητά μας. Η ALUMIL είναι υπερήφανη που ήταν και φέτος χορηγός της συγκεκριμένης διοργάνωσης και στήριξε επιτυχώς την υλοποίηση της.