Ο κόσμος αλλάζει!
Ή μήπως τον αλλάζουμε εμείς σχεδιάζοντάς τον; Είναι στη φύση μας να βλέπουμε μακριά, να ψάχνουμε τα όριά μας, να ονειρευόμαστε.
Κοιτώντας τον ουρανό το βλεμμα χανεται, πετάει, ταξιδεύει ανεμπόδιστα. Βλέπουμε στη φύση τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουμε.

Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!
Η νέα συλλογή προϊόντων γεννήθηκε από την ανάγκη μας να ισορροπήσουμε την απόλυτα μοντέρνα αισθητική με τις προηγμένες τεχνολογίες και τη γνώση Aluminco.

Τα συστήματα αλουμινίου SKYLINE® φέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν το τέλειο εργαλείο στα χέρια του δημιουργού, αφού συνδυάζουν το minimal design με την ασφάλεια και τις επιδόσεις με περισσότερους από 200 πιθανούς συνδυασμούς.

SL55 Infinity

, Alluminco – Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Σύστημα με minimal σχεδιασμό και σύγχρονη αρχιτεκτονική με ενσωματωμένα πλαίσια που προσφέρουν απεριόριστη θέα και μέγιστη άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα για κουφώματα από το δάπεδα μέχρι την οροφή και από τοίχο σε τοίχο, εργονομικά σχεδιασμένη λαβή και κλειδώματα πολλαπλών σημείων.
Για τον απαιτητικό ιδιοκτήτη σπιτιού ή τον αρχιτέκτονα που θέλει την τελευταία λέξη της σύγχρονης σχεδίασης και της απόλυτης απόδοσης.

CW35 Style Setter

, Alluminco – Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Συστήματα πρόσοψης με υψηλότερο ποιοτικό σχεδιασμό και το υψηλότερο επίπεδο θερμικής απόδοσης, ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις του Industrial look.
Οι εξαιρετικά λεπτές γραμμές του συστήματος επιτρέπουν στους χώρους διαβίωσης να γεμίζουν με φυσικό φως και να προσφέρουν πανοραμική θέα.
Συνδυάζεται άψογα με το W95 HS που δίνει μεγάλη πρόσοψη και κρυφά ανοιγόμενα πλαίσια για τις υψηλότερες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

SL27ØØ Great Wide

, Alluminco – Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Η τέχνη του ελάχιστου με τα καθαρά περιγράμματα στις σωστές αναλογίες αποτυπώνουν τη σχεδιαστική γλώσσα της νέας σειράς, άρρηκτα συνδεδεμένης με τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, κατατάσσοντας το “the great wide” στα κορυφαία νέας γενιάς ανασυρομενα συστήματα της αγοράς.
Οι διαφορετικοί οδηγοί στο δάπεδο, τα μη ορατά κλειδώματα και οι πολλαπλές τυπολογίες αποτελούν σημεία αναφοράς για όλη την κατηγορία ανασυρομένων κουφωμάτων σήμερα.

W85HS View Master

, Alluminco – Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Minimal σχεδιασμός κουφωμάτων με κρυφό πλαίσιο και μηχανισμό που δίνει έμφαση στη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού και πρσφέρει ανοιχτή θέα.
Η λεπτή εμφάνιση σε συνδυασμό με τις ανώτερες θερμικές και ηχομονωτικές επιδόσεις δημιουργούν την τέλεια αρμονία μεταξύ καθαρού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικών προκλήσεων.
Συνδυάζεται άψογα με το σύστημα CW35.

W85ST Retro Look

, Alluminco – Καλώς ορίσατε στον κόσμο των SKYLINE® by Aluminco!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Σύστημα λεπτών διατομών αλουμινίου με λιτό σχεδιασμό, που μιμείται το στυλ των παραδοσιακών μεταλλικών παραθύρων, προσθέτοντας την αξία της ανώτερης θερμικής απόδοσης και μετατρέποντας το παράθυρο ενός σπιτιού ή μια βεράντα (αίθριο) σε Loft της Νέας Υόρκης.
Ο σχεδιασμός Retro συνδυάζει κομψότητα και άνεση και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες το καθιστούν την ιδανική λύση για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και την ανακαίνιση των μεταλλικών κουφωμάτων.