Στη Belco Systems γιορτάζουμε 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή αντικωνωπικών συστημάτων. Με διεθνή προσανατολισμό η εταιρία εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης, δημιουργώντας προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας, υψηλής και μοντέρνας αισθητικής με υψηλά standards ποιότητας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Οι πλισέ σήτες αποτελούν την ιδανική επιλογή για μπαλκονόπορτες καθώς προσφέρουν εύκολη και άνετη διέλευση ενώ κρατούν μακριά όλα τα ενοχλητικά έντομα. Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική προτείνει κατοικίες με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη είσοδο του φυσικού φωτός στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστη θέα και αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο. Καθώς λοιπόν η βιομηχανία κατασκευάζει ολοένα και μεγαλύτερα κουφώματα, η Belco Systems ακολουθεί σχεδιάζοντας και παράγοντας τις σήτες που τους ταιριάζουν.

ZETA 28 (μονόφυλλη & τρίφυλλη αμφίπλευρη)
Η σειρά Zeta αποτελείται από σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης με πλισέ πανί και συγκεκριμένα η μονόφυλλη Zeta 28 είναι η πιο δημοφιλής καθώς συγκεντρώνει τα παρακάτω πλεονεκτήματα/χαρακτηριστικά:
• Πολυεστερικό πανί πλισέ 20 mm και κορδόνια άριστης ποιότητας.
• Επάνω οδηγός βάθους 45mm για μεγαλύτερη αντοχή στις ανεμοπιέσεις.
• Κάτω οδηγός 8mm για εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, παιδιά και ηλικιωμένους.
• Σφράγιση της σήτας με βουρτσάκι στον πάνω οδηγό για απόλυτη προστασία από τα έντομα.
• Εύκολο ρεγουλάρισμα κορδονιών με αυτόματη ρύθμιση των παραγώνων.
• Ξεχωριστό ελατήριο σε κάθε κορδόνι για την μείωση της έντασής τους που προκαλεί τριβές.
• Πλαστικά από ακετάλη για ελαχιστοποίηση των τριβών.
• Υδρορροές για τα νερά της βροχής.
• Αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οβάλ τρύπες στα κλιπς για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
• Απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης μόλις 28mm.
• Μέγιστες διαστάσεις εφαρμογής: ΠΛΑΤΟΣ 3000 mm Χ ΥΨΟΣ 3200 mm.

Η τρίφυλλη αμφίπλευρη ΖΕΤΑ 28 είναι η ιδανική λύση για συρόμενα επάλληλα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, έως 9 μέτρα πλάτος και 3,2 μέτρα ύψος, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες αναδεικνύοντας τη minimal αισθητική.  Αποτελείται από τρία αμφίπλευρα φύλλα που κινούνται ανεξάρτητα μέσα στον ίδιο οδηγό, σταματούν σε οποιοδήποτε σημείο και κουμπώνουν εύκολα μεταξύ τους με μαγνήτες. Εύκολη στη χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη.

Το προϊόν διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί 20 mm και κορδόνια άριστης ποιότητας, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση. Το ρεγουλάρισμά της είναι εξαιρετικά εύκολο αφού παρέχει τη δυνατότητα όχι μόνο ομαδικής ρύθμισης των κορδονιών αλλά και ανεξάρτητης, σε κάθε κορδόνι ξεχωριστά, για να δουλεύει η σήτα τέλεια ακόμα και σε παράγωνα ανοίγματα.

Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 28 mm! Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

, 30 χρόνια BELCO SYSTEMS – 30 χρόνια καινοτομία, εμπειρίας & τεχνολογίας, ktisma & aluminio

PET SCREEN
Τα ζώα συντροφιάς έχουν εισέλθει στις ζωές όλων μας. Τις τελευταίες δεκαετίες σε όλο τον κόσμο παρατηρείται μία έκρηξη στην υιοθεσία κατοικίδιων ζώων. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, η φροντίδα και ο χρόνος που περνάμε μαζί τους, μας βοηθά να μειώσουμε το στρες και το φόβο που αισθανόμαστε πιθανά λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό.

Όσοι είστε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα συνηθισμένα πανιά σήτας που έχετε στο σπίτι σας γιατί σκίζονταν πολύ εύκολα. Η Belco Systems κατασκευάζει σήτες με πανί Pet Screen, ένα πανί ειδικά κατασκευασμένο για να τοποθετείται σε χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια. Έτσι η σήτα μας μπορεί να συνδυάζει την λειτουργικότητα με την ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα να εξασφαλίζει την πολύ καλή ορατότητα μέσα από το πανί και να προσφέρει επαρκή αερισμό του χώρου.
Το πανί Pet Screen συνδυάζεται ιδανικά με το πορτάκι Pet Door, ώστε το κατοικίδιο να έχει εύκολη διέλευση εντός και εκτός σπιτιού. Μια πρακτική λύση για κάθε σπίτι με κήπο ή μπαλκόνι. Ανοίγει με μια απλή ώθηση από το διερχόμενο κατοικίδιο και επανέρχεται πάλι μόνο του. Με τις ειδικές ασφάλειες ελεγχόμενης διέλευσης μπορούμε να επιτρέψουμε μόνο την είσοδο, μόνο την έξοδο ή και τίποτα από αυτά.

Η ανοιγόμενη σήτα Classic με πανί Pet Screen είναι ο ιδανικός συνδυασμός για πόρτες κουζίνας ή εισόδου με συχνή διέλευση. Λειτουργεί χειροκίνητα με μεντεσέδες και έχει μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς, ενώ το κλείσιμό της γίνεται με μαγνήτη. Γρήγορη στην κατασκευή της, με ίσιες κοπές (90o), με εξωτερικές γωνίες σύνδεσης και εμφανή λάστιχα στερέωσης του πανιού. Με την προσθήκη ειδικού προφίλ ταμπλά 11cm, το ύψος της κάτω φάσας μπορεί να αυξηθεί από 5cm, σε 16, 27, 38cm ή και περισσότερο για πρόσθετη προστασία του πανιού. Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014. Διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

, 30 χρόνια BELCO SYSTEMS – 30 χρόνια καινοτομία, εμπειρίας & τεχνολογίας, ktisma & aluminio

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΣΗΤΑ ΜΕ ΖΙP
Η Belco Systems παρουσιάζει την Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip, ιδανική λύση για κουφώματα περιορισμένης πρόσβασης όπου η χρήση δεν μπορεί να γίνει χειροκίνητα καθώς επίσης για μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

Η στερέωσης της σήτας με το αντιανεμικό Zip κρατά το πανί σταθερό και δεν το επιτρέπει να βγει από τους πλευρικούς οδηγούς, προσφέροντας έτσι μεγάλη αντοχή στις ανεμοπιέσεις.  Ο δεύτερος, εσωτερικός οδηγός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να συγκρατεί το Zip και φέρει ελαστικά «πτερύγια» για να απορροφά τις ανεμοπιέσεις, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στο πανί. Το προϊόν κατασκευάζεται με γκρι πανί Stiff Fiberglass, που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Η Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip είναι η σωστή επιλογή για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων.
Ο διαμέτρου 78mm άκαμπτος άξονας επιτρέπει την κατασκευή σητών με εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις (έως 5m πλάτος x 4m ύψος) ενώ συγχρόνως κάνει την κίνηση της σήτας πολύ πιο γρήγορη, αφού σε κάθε στροφή του μοτέρ ξετυλίγονται 25cm πανιού. Η κίνηση δίνεται με ενσύρματα ή ασύρματα επώνυμα ευρωπαϊκά μοτέρ (Somfy και Nice) με τεράστια ποικιλία σε ταχύτητες, τηλεχειριστήρια και αυτοματισμούς του «έξυπνου σπιτιού».

Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάση ΕΝ 13561: 2014, έχοντας επιτύχει τις υψηλότερες κλάσεις. Διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

, 30 χρόνια BELCO SYSTEMS – 30 χρόνια καινοτομία, εμπειρίας & τεχνολογίας, ktisma & aluminio