Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης εκδοχής του, συνεχίστηκε και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, μοιράζοντας πλούσια δώρα σε κατασκευαστές και εμπόρους. Από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία υψηλής ποιότητας, η λίστα των δώρων είναι μεγάλη και ανανεώνεται συνεχώς!

Η μεγάλη κλήρωση
Η 27η Ιουνίου, εκτός από καταληκτική ημερομηνία για την εξαργύρωση των πόντων, είναι και η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά ο 2ος κύκλος του προγράμματος επιβράβευσης. Το μεγάλο δώρο που περιμένει έναν τυχερό κατασκευαστή, είναι το εντυπωσιακό υβριδικό αυτοκίνητο Toyota C-HR (έκδοση 2022, C-ENTER, 1.800 cc, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση 4-4,5l/100km)!

, 2ος χρόνος ALUMILIA: Το υβριδικό Toyota C-HR αναμένει τον… οδηγό του!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον, 10 πνευματικές πρέσες ALUMIL θα μοιραστούν σε 10 τυχερούς κατασκευαστές που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση κι ένας έμπορος θα κερδίσει ένα ταξίδι 5.000 € σε έναν εξωτικό προορισμό της επιλογής του!

Σταθερός στόχος της ALUMIL αποτελεί πάντα η οικοδόμηση μακρόχρονων σχέσεων με τους συνεργάτες της. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που πρώτη ανέπτυξε ένα τόσο ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους συνεργάτες της με άμεση ανταποδοτικότητα.

, 2ος χρόνος ALUMILIA: Το υβριδικό Toyota C-HR αναμένει τον… οδηγό του!, Κτίσμα & Αλουμίνιο