Η Europa μέσω του προγράμματος της #EuropaCares υποστήριξε χορηγικά το τουρνουά «Φίλοι στο Μπάσκετ» που διοργανώθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από την Basketball Academy ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou και την ομάδα του ΑΣ Άρη Θήβας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Περισσότερα από 100 παιδιά ηλικιών 5 έως 11 ετών έπαιξαν Μπάσκετ μαθαίνοντας από μικρή ηλικία τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς αθλητισμού. Στο τέλος του Τουρνουά μοιράστηκαν πολλά δώρα και αναμνηστικά διπλώματα.

, Χορηγία της EUROPA στο Τουρνουά «Φίλοι στο Μπάσκετ», Κτίσμα & Αλουμίνιο

Μετά το πέρας της διοργάνωσης εστάλη στην Europa συγκινητικό ευχαριστήριο video – μήνυμα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Europa κο Γρηγόρη Τζιρακιάν για την στήριξη της εταιρείας στην διοργάνωση.

Είναι διπλή χαρά για την Europa να στηρίζει τέτοιες ενέργειες. Αφενός γιατί είναι επιθυμία της διοίκησής της να στηρίζει τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο, προωθώντας τις αρχές και τις αξίες που χρειάζεται η νέα γενιά, αφετέρου γιατί η εταιρεία διαχρονικά στήριζε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται σε πολλαπλά επίπεδα, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει και όπου υπάρχει ανάγκη.

Γιατί το να Νοιάζεσαι είναι Επιλογή!