Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, ένας από τους ισχυρότερους εξαγωγικούς κλάδους της Ελλάδας και σημαντικός πυλώνας της οικονομίας της χώρας, γιόρτασε την επιστροφή της έκθεσής του, αυτής του «Ελληνικού Αλουμινίου» μετά από απουσία εννέα ετών.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων βιομηχανιών, αλλά και εταιρειών από όλη την αλυσίδα αξίας του αλουμινίου, η έκθεση συγκέντρωσε ξανά την αγορά. Με εντυπωσιακά εκθέματα, ο κλάδος παρουσίασε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και άρτιας λειτουργικότητας και αισθητικής και ανέδειξε καινοτόμες προτάσεις και εφαρμογές για βιοκλιματική αρχιτεκτονική και εξοικονόμηση ενέργειας.

Έτσι, το «Ελληνικό Αλουμίνιο» αποτέλεσε μια διοργάνωση υψηλού κύρους, εφάμιλλη αν όχι ανώτερη γνωστών διοργανώσεων του εξωτερικού και έδειξε τον δρόμο για τη βιώσιμη ενεργειακά οικολογική ανάπτυξη και την παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Το ενδιαφέρον των 25.000 περίπου επαγγελματιών επισκεπτών ήταν ήδη υψηλό, ενισχυμένο και από την επιτακτική ανάγκη της αγοράς για ενεργειακή εξοικονόμηση και βιωσιμότητα. Η ανταπόκριση της έκθεσης στις ανάγκες ενός τεράστιου αγοραστικού κοινού έθεσε καινούρια δεδομένα και κατέδειξε εκ νέου τις επιχειρηματικές δυνατότητες του κλάδου.

, Το Ελληνικό Αλουμίνιο είναι ξανά στην κορυφή!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών και η υψηλή επισκεψιμότητα έθεσαν τις βάσεις για την επόμενη έκθεση, ώστε η αγορά να ενημερώνεται σε τακτική βάση για την εξέλιξη των προϊόντων και ο κλάδος να δείχνει και να υπενθυμίζει το μέγεθος και το εύρος του συνεχώς.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες και τους φορείς που συμμετείχαν στην ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη έκθεση, δείχνοντας την δυναμική του ελληνικού κλάδου του αλουμινίου. Ενός κλάδου από τους πιο σημαντικούς της παραγωγικής και οικονομικής δραστηριότητας στην χώρα μας, όντας ο 2ος πιο εξαγωγικός και ο 2ος με το καλύτερο εμπορικό πλεόνασμα κατά το 1ο εξάμηνο του 2022.

Το «Ελληνικό Αλουμίνιο» μόλις ξεκίνησε!

, Το Ελληνικό Αλουμίνιο είναι ξανά στην κορυφή!, Κτίσμα & Αλουμίνιο