450 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, Ο Όμιλος Βιοκαρπέτ- Exalco πραγματοποίησε χθες μοριακό τεστ ανίχνευσης Κορωναϊού COVID-19 σε όλο το προσωπικό του.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοστασίου, το πρωί της Κυριακής 03/01/2021, μια ημέρα πριν την επίσημη επιστροφή από την άδεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, διενεργήθηκαν 450 διαγνωστικοί έλεγχοι τόσο στο εργατικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό της εταιρείας, σε συνεργασία με εξειδικευμένο ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν όλα αρνητικά, έτσι οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στην εργασία τους νιώθοντας ασφαλείς και υγιείς!

Από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλος Βιοκαρπέτ- Exalco ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Καθημερινά συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ανθρώπων της. Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ- Exalco δείχνει έμπρακτα την αφοσίωση και την αγάπη της προς τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους φροντίζοντας για την ασφάλειά τους και την θωράκιση της υγείας τους.