Διαμέρισμα στη Βούλα με συστήματα ΕΤΕΜ
Τα συστήματα που επιλέχθηκαν είναι το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα E45, με βελτιστοποιημένο σχεδιασμός που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου.

Το ανασυρόμενο σύστημα Ε50, από τις πλέον εξελιγμένες λύσεις, το σύστημα συνδυάζει τόσο την τυπική λειτουργία συρόμενων, όσο και των κουφωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης. Με μοναδικές δυνατότητες για μια τόσο κομψή λύση, επιτρέπει την ενσωμάτωση φύλλων βάρους έως 400kg. Το E50, προσφέρει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα και μείωση του κόστους υλικών της κατασκευής.

Σε κατοικία υψηλών προδιαγραφών στη Χαλκιδική τα συστήματα της ΕΤΕΜ

, Τα συστήματα της ΕΤΕΜ δίνουν τις λύσεις εντός & εκτός συνόρων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Το πολυτελές οίκημα, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, διακρίνεται για τις λευκές φωτεινές γραμμές του, που προσιδιάζουν τον σχεδιασμό και την μορφολογία των yachts. Κεντρική ιδέα της σύνθεσης είναι ο διαχωρισμός της κατοικίας σε δύο διακριτούς όγκους, στην κύρια κατοικία και μια δεύτερη μικρότερη, που προσωρινά λειτουργεί ως ξενώνας. Oι εξωτερικοί χώροι αποτελούν αρμονικά μια φυσική συνέχεια των εσωτερικών.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες του έργου είναι το Ε45- ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου και το Ε75 – στο οποίο ο επίπεδος σχεδιασμός του εξασφαλίζει την ικανοποίηση των μέγιστων αισθητικών απαιτήσεων με υψηλές επιδόσεις.

Νότια Αφρική: Ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με συστήματα ΕΤΕΜ

, Τα συστήματα της ΕΤΕΜ δίνουν τις λύσεις εντός & εκτός συνόρων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Στη μεγαλύτερη πόλη της Νοτίου Αφρικής, το Γιοχάνεσμπουργκ, η ΕΤΕΜ πρωταγωνιστεί και προσφέρει λύσεις, σε ένα οικιστικό έργο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με τα συστήματα της.
Ο συνδυασμός συστημάτων που επιλέχθηκαν για να ικανοποιήσουν τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις είναι, τα ανοιγόμενα συστήματα Ε45, με σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με τη θερμική αγωγιμότητα και το Ε1000, σύστημα σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις μέγιστες αισθητικές απαιτήσεις .Το συρόμενο σύστημα Ε50, από τις πλέον εξελιγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις και το σύστημα υαλοπετάσματος Ε85, το οποίο εξασφαλίζει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου.

Νέο κτίριο για την παγκόσμια κοινότητα του St.Catherine’s

, Τα συστήματα της ΕΤΕΜ δίνουν τις λύσεις εντός & εκτός συνόρων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Το σχολείο προσφέρει ένα περιβάλλον στο οποίο στόχος δεν είναι μόνο η καλλιέργεια του μυαλού αλλά και το πως τα παιδιά θα καταφέρουν να αποκτήσουν συνείδηση και να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος. Το νέο κτίριο, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2020, παρέχει υπερσύγχρονους χώρους μάθησης και προσφέρει ένα περιβάλλον κατάλληλο για έμπνευση και εξέλιξη.

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει ενεργά με τα συστήματα της:
• Το Ε68, χρησιμοποιήθηκε στα σταθερά υαλοστάσια, σε παράθυρα και φεγγίτες.
• Το Ε24, σύστημα συν επίπεδης πόρτας, προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια καθώς αποτελεί μια λύση βαρέως τύπου για κύριες εισόδους.
• Το Ε85, χρησιμοποιήθηκε σε διαφώτιστα στέγαστρα και υαλοπετάσματα. Σύστημα υαλοπετασμάτων με κολώνες και τραβέρσες, ικανό για όλες τις κτιριακές εφαρμογές καθώς διαθέτει μεγάλη γκάμα προφίλ.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι φιλόξενος, στιβαρός και πρακτικός, ένας χώρος που βοηθά τους μαθητές να προχωρήσουν μπροστά, με απίστευτες εγκαταστάσεις που ταιριάζουν με το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει.