Μπαίνοντας στην καρδιά του καλοκαιριού, σας παρουσιάζουμε ένα απόλυτα καλοκαιρινό project 5* στην ανακατασκευή του οποίου συμμετείχαμε με κορυφαία προϊόντα της Exalco.

Σε όλα τα δωμάτια-σουίτες του MarBella Elix Hotel εφαρμόσαμε το συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα Albio 235 με θερμοδιακoπή, ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με χαμηλό οδηγό ύψους μόλις 17mm και ορατή επιφάνεια προφίλ 42mm, καλύπτοντας την αρχιτεκτονική ανάγκη για πανοραμική θέα και minimal σχεδιασμό, καθώς και την βέλτιση ενσωμάτωση των χώρων φιλοξενίας στο ιδιαίτερα επικλινές φυσικό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε κορυφαία επίδοση σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση, απαραίτητη λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής του θέσης.

, Τα κορυφαία προϊόντα της ΕXALCO στο MarBella Elix Hotel, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Επίσης εφαρμόστηκε το νέο ανοιγόμενο με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων  Albio  129C  Advanced, το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf= 1,48W/(m2K). Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και υψηλή αισθητική.

Στις πόρτες εισόδου χρησιμοποιήθηκε το σύστημα Hotelia Door, ένα σύστημα κύριας εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και για εφαρμογές όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση, όπως σε ξενοδοχεία. Με συνολικό πλάτος πάνελ 60mm παρέχει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση και προσφέρει τη δυνατότητα ειδικού σχεδίου σε επιφάνειες λαμαρίνας, αλουμινίου και γυαλιού. Δέχεται χειροκίνητες, ηλεκτρικές κλειδαριές και ειδικά για τα ξενοδοχεία μπορεί να φέρει όλους τους τύπους ηλεκτρονικής κλειδαριάς με κάρτα.

, Τα κορυφαία προϊόντα της ΕXALCO στο MarBella Elix Hotel, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η ανακατασκευή του MarBella Elix Hotel ολοκληρώθηκε το 2020 και η λειτουργία του ξεκίνησε τον φετινό Απρίλιο για να προσφέρει απλόχερα ονειρικές διακοπές με θέα το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ελλάδας.