Η Σωληνουργεία Λ. Τζιρακιάν Α.Ε. βραβεύτηκε στα επιχειρηματικά βραβεία «ΧΡΗΜΑ 2019», κερδίζοντας το 2ο «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ», για τις εξαιρετικές οικονομικές της επιδόσεις για το έτος 2019. Είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρία λαμβάνει βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία και η τρίτη φορά που της απονέμεται μέσα από το θεσμό αυτό, μετά από το 2017 που έλαβε 1ο «ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Λυμπαρέτ Τζιρακιάν, κατά  την 17η απονομή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο  Divani Caravel, παρουσία του Υπ. Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και πληθώρας άλλων σημαινόντων στελεχών της αγοράς και της οικονομίας. Η διοργάνωση και η τελετή πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το περιοδικό Χρήμα και την Ethos Events.

Η Σωληνουργεία Λ. Τζιρακιάν Α.Ε. ευχαριστεί τους πελάτες και επενδυτές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύεται για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων τα επόμενα χρόνια.