Η χρήση ψηφιακών εργαλείων έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο εργασίας των αρχιτεκτόνων και μηχανικών. Οι τρόποι εκπόνησης οικοδομικών μελετών καθώς επίσης και η διαχείριση των φυσικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών ενός κατασκευαστικού έργου γίνονται πλέον σε ψηφιακή μορφή.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, η Sherwin-Williams παράλληλα με τη διάθεση φυσικών δειγμάτων και χρωματολογίων προσφέρει μέσω της παγκοσμίως γνωστής ιστοσελίδας www.polantis.com τις αρχιτεκτονικές της πούδρες Syntha Pulvin σε ψηφιακή μορφή. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπερανθεκτικές συλλογές χρωμάτων Vision 2020 και Anodite. Πρόκειται για υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας για μεταλλικές επιφάνειες και κουφώματα αλουμινίου που χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Χρησιμοποιώντας τις πούδρες Syntha Pulvin με τη μορφή των αρχείων BIM σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε το χρώμα σε μια τρισδιάστατη μορφή του κουφώματος ή της μεταλλικής κατασκευής,παρέχοντάς σας μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση του εκάστοτε έργου.